Tre uger uden tv

IMG_1511

Der er udskrevet valg. Det betyder én ting. Jeg gider ikke se tv, læse “nyheder” eller kigge særlig ofte på Facebook. Jeg er træt af mudderkast, jeg er træt af at det er de politiske kommentatorer der sætter dagsordenen og træt af at irritere mig over at det lader til at være pest eller kolera hvem der vinder den tvivlsomme ære at fortsætte som Statsmedister.

I stedet vil jeg nyde den ekstra tid med ungerne, flere ture i haven eller hyggelige gåture med hunden.

Når vi taler om haven, så er den frygteligt forsømt. Jeg har ikke luget nede i køkkenhaven, og jeg har lukket øjnene for alt det ballade snegle og kålorme allerede har forsaget dernede. Frilandsagurkerne og tomaterne, står ranglede og døde oppe på tagterrassen. De sidste to år, var det sommer på dette tidspunkt af året. Det er det bestemt ikke nu, så jeg burde nok ha’ ventet to-tre uger mere med at plante ud.
I morgen eftermiddag, vil jeg ta’ tyren ved hornene og kigge på ødelæggelserne. Måske kan det nåes at køre en tur op til Plum i weekenden og se om damen har nogle allerede voksne agurkeplanter. Man har lov at håbe, for agurk er vist den grøntsag der bli’r konsumeret flest af her på matriklen.

4 comments
  1. Forstår dig desværre godt, men vil prøve at gøre det lidt bedre i hvert fald fra min lille stol. Vi ses derude i cyberspace. Klap Maxhund, leg med drengene og kys på gemalen. Glæder mig til at følge det der liv udenfor valgboblen.

    1. Rigtig god valgkamp Karen 🙂
      Lidt kan jeg jo ikke lade være med at følge med, men det er en skam når der er partirunder osv i tv, at jeg ender med at zappe væk pga. sprogbruget.

      Også ungdomsafdelingerne er slemme i deres måde at køre valgkamp på. Tegneserier, navne og andet der tangerer mobning, under dække af at “det er jo bare for sjov”. Jeg bli’r så træt.

  2. Her til morgen nævnte vores lokale p4 morgen, at der var et billed af valgplakater fra en tidlig søndag morgen. Billeder taget af den der har roret her denne søndag morgen. Langt de fleste der har kommenteret, udtrykker det er en skændsel for bybilledet, og mange var allerede trætte af debatten. De vidste jo hvor krydset skulle sættes, og den kunne ikke flyttes med den skændsel.
    Uha, så modbydelig maj har været, både våd, kold og blæsende. Har dog hørt vi lige skal byde sommeren velkommen med lidt regn, men meget snart vil vi kunne finde sandalerne frem 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere