Tre uger uden tv - CopenhagenDaily
4 In mig

Tre uger uden tv

IMG_1511

Der er udskrevet valg. Det betyder én ting. Jeg gider ikke se tv, læse “nyheder” eller kigge særlig ofte på Facebook. Jeg er træt af mudderkast, jeg er træt af at det er de politiske kommentatorer der sætter dagsordenen og træt af at irritere mig over at det lader til at være pest eller kolera hvem der vinder den tvivlsomme ære at fortsætte som Statsmedister.

I stedet vil jeg nyde den ekstra tid med ungerne, flere ture i haven eller hyggelige gåture med hunden.

Når vi taler om haven, så er den frygteligt forsømt. Jeg har ikke luget nede i køkkenhaven, og jeg har lukket øjnene for alt det ballade snegle og kålorme allerede har forsaget dernede. Frilandsagurkerne og tomaterne, står ranglede og døde oppe på tagterrassen. De sidste to år, var det sommer på dette tidspunkt af året. Det er det bestemt ikke nu, så jeg burde nok ha’ ventet to-tre uger mere med at plante ud.
I morgen eftermiddag, vil jeg ta’ tyren ved hornene og kigge på ødelæggelserne. Måske kan det nåes at køre en tur op til Plum i weekenden og se om damen har nogle allerede voksne agurkeplanter. Man har lov at håbe, for agurk er vist den grøntsag der bli’r konsumeret flest af her på matriklen.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Karen Melchior
  torsdag 28. maj 2015 at 02:55

  Forstår dig desværre godt, men vil prøve at gøre det lidt bedre i hvert fald fra min lille stol. Vi ses derude i cyberspace. Klap Maxhund, leg med drengene og kys på gemalen. Glæder mig til at følge det der liv udenfor valgboblen.

  • Reply
   Therese
   lørdag 30. maj 2015 at 06:27

   Rigtig god valgkamp Karen 🙂
   Lidt kan jeg jo ikke lade være med at følge med, men det er en skam når der er partirunder osv i tv, at jeg ender med at zappe væk pga. sprogbruget.

   Også ungdomsafdelingerne er slemme i deres måde at køre valgkamp på. Tegneserier, navne og andet der tangerer mobning, under dække af at “det er jo bare for sjov”. Jeg bli’r så træt.

   • Reply
    Karen Melchior
    lørdag 30. maj 2015 at 08:17

    åhh ja ungdomsafdelingerne er i en kategori for sig… Og de havde endda giver hinanden håndslag på at være ordentlige, men det holdt vist kun en uge eller to.

 • Reply
  Abildjyden
  søndag 31. maj 2015 at 09:35

  Her til morgen nævnte vores lokale p4 morgen, at der var et billed af valgplakater fra en tidlig søndag morgen. Billeder taget af den der har roret her denne søndag morgen. Langt de fleste der har kommenteret, udtrykker det er en skændsel for bybilledet, og mange var allerede trætte af debatten. De vidste jo hvor krydset skulle sættes, og den kunne ikke flyttes med den skændsel.
  Uha, så modbydelig maj har været, både våd, kold og blæsende. Har dog hørt vi lige skal byde sommeren velkommen med lidt regn, men meget snart vil vi kunne finde sandalerne frem 🙂

 • Leave a Reply