Spunken mister sin Lillefod

0 delinger
0
0
0

Øv øv øv. 

De seneste par dage har været helt forfærdelige. 

Vi blev ringet op af bestyrelsen for børnehaven, og fik at vide at børnehaven lukker. Altså fuldstændig. Den 1. August. 

Det fik vi at vide mandag. I dag er det onsdag, og vi har vist fundet et godt alternativ og en endnu bedre backup (som ikke har plads før til efteråret). 

Jeg er enormt grådlabil, samtidig med at jeg smiler til Spunken og taler om “den nye seje børnehave”. Han er helt med på det, og forstår godt at Lillefod ikke har nogle penge og at vi skal tegne tegninger til de voksne for de kommer ikke med. 

Det er hårdt. Jeg vil min søn det allerbedste og lige nu føler jeg frustrationer, afmagt og tusind andre følelser. 

Jeg tuder lidt igen, mens alt muligt andet også ramler om ørerne på os. Ydermere har hunden fået diare og er for stædig til at blive vasket i måsen, så nu står den på vask af gulv hver dag de næste dage og krydser fingre for at en evt faste i morgen hvis det ikke er bedre, kan gøre kål på det. Ellers er jeg næsten lige ved at give ham væk til den første og den bedste. (Stakkels Max). 

Jeg trækker vejret dybt og håber at vi alle bliver glade for den nye seje børnehave og at knuden i min mave snart forsvinder. Vi rejser på ferie på mandag og jeg kan næsten ikke overskue det. 

Øv ! 

  

0 delinger
10 comments
 1. Smut forbil dyrlægen og køb en tube Pro-Kolin (håndkøb) – det stopper diarré lynhurtigt. Det har jeg altid i skuffen, når der opstår akut dårlig mave.

  God bedring med det hele 🙂

 2. Id kost på dåse (købes ved dyrlægen) og zoolack (også ved dyrlægen) hjælper på hundens mave. Vi har prøvet det et par gange – og det er ikke sjovt mens det står på. Og øv med jeres børnehave. Ofte bruger man meget krudt på at bekymre sig , og ofte er det helt uden grund. Da min søn skulle starte i skole var han den eneste fra børnehaven som skulle på den skole . Vi var flyttet men havde beholdt ham ibørnehaven. Øv hvor havde jeg mange søvnløse nætter over den skolestart. Men det gik ok og ret hurtigt havde han mange nye venner.
  Kram herfra ❤️

  1. Tak for dine søde ord.
   Max’s mave har det fint igen, og jeg har ikke helt så ondt i maven over børnehaven mere. Men det gør mig stadig så ondt at pædagogerne har mistet deres job, og at lederen har mistet sin drøm.

 3. Masser af kærlige tanker til dig/jer, og krydser fingre for sygdom, udfordringer etc. kan blive hjemme, når i bevæger jeg mod nord.

  Jeg der altid har benyttet det offentlige, og mine børn har valgt det samme, kender ikke til det at en hel institution er lukket, ej heller skolen. Vi har kun oplevet et skifte af lærer/pædagog. Jeg fortalte yngste om jeres situation, hvor hun hurtigt blev glad for valget hun har taget, og samtidig bor i en kommune med pasningsgaranti (dog ikke sikker på første valgt) – for som pædagogstuderende ved hun godt hvilke steder der aldrig kommer på listen.

  Krydser fingrene for hverdagen bliver fantastisk efter ferien.

  1. Vi har også pasningsgaranti, men ikke nødvendigvis til børnehaver man har lyst til at få børnene passet i.
   Vi satser på at den nye børnehave er god, og at Spunken bli’r glad <3
   Rigtig god sommer til dig

 4. Masser af tanker til jeres lille familie med håbet om at alt nok skal ordne sig. Jeg tror det bliver godt at I rejser væk på mandag, så kan du få tingene lidt på afstand. 🙂

 5. God bedring med det hele. Som sagt, hvis den slags foresætter i dagevis og kogt kylling og ris ikke har gjort nogen gavn, kan Dyrlægen heldigvis hjælpe og konsulteres for gode råd, men som sagt den kogte kylling og ris plejer at hjælpe meget hurtigt. Jeg håber lillegutten bliver glad for den nye børnehave og at du også gør. Håber I alle må nyde jeres ferie!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Måske du også vil synes om