Elvalandet, familiebesøg og hvordan vi ellers synes vi har været uheldige nok nu - CopenhagenDaily
3 In familien/ featured/ norge

Elvalandet, familiebesøg og hvordan vi ellers synes vi har været uheldige nok nu

  
Bilen kom på værksted i går. De var så flinke, og selv om de egentlig ikke havde plads, fik de presset os ind i kalenderen og enda fikset bilen på under en time og så taler vi ikke om de helt nedslidte bremseklodser, som vi åbenbart har fået bilen med da vi købte den for fire måneder siden.

Nu er bilen tryg at køre i igen, og den siger ingen mærkelige lyde.

Da bilen var kommet tilbage, kørte vi ud til Elvalandet hvor oldemor bor nede i “Otervika”. Der var stor gensynsglæde, for vi har ikke set hinanden siden Spunken var med heroppe i 2012. Oldemor havde lavet skøn aftensmad, med nysaltet torsk og grønt til. 

Intet sted i verden får man så god fisk, som i Norge (hvis du spørger mig). Jeg kunne spise fisk hver dag heroppe. 

  
Efter nogle hyggelige timer, gik vi ned til bilerne. Knottene nåede at stikke os alle, så på vejen hjem kløede vi som bare pokker. 

Jeg syntes Spunken var lidt varm, og frygtede det værste. Ganske rigtigt, så vågnede han en milliard gange i nat og var tørstig og brandvarm. Stakkels dreng. I morges gik jeg så ned til byen, og fandt apoteket. Febersænkende, termometer og lidt diverse gode sager blev købt til Spunken, så jeg var sikker på han fik noget at spise og drikke. 

I ti minutter satte jeg mig ved kajen, på en bænk. Der var helt klart, og jeg nød at se udover det stille vand. Der er ikke meget trafik mere, i forhold til da jeg boede her som barn. Da var der fiskekuttere, fiskebutikker og en masse liv.

Vi skulle ha været hjemme ved min far i dag, men i stedet kom noget af familien herhjem. Så dejligt, og et godt afbræk for den varme Spunk. Min faster havde fødselsdagsgave med til Spunken, og i eftermiddags har han leget med Lego og hygget sig. 

Nu begynder han at blive lidt varm igen, og jeg håber sådan at det snart er overstået. Det er ikke sjovt at være syg når man er på ferie. 

  
Gajolen hygger sig. Han kravler huset rundt flere gange om dagen, spiser brunost og fisk og er i højt humør. Jeg håber sådan at han ikke også blir syg. 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Abildjyden
  lørdag 25. juli 2015 at 09:33

  Krydser fingre og sender jer alle masser af ferie karma <3

 • Reply
  conny
  tirsdag 28. juli 2015 at 14:47

  Hvor er der bare smukt! Det må være både dejligt og mærkeligt at komme tilbage til dit barndomsland, når du i så mange år har boet et helt anderledes sted (?)

  • Reply
   Therese
   onsdag 29. juli 2015 at 09:34

   Ja, det er rigtig dejligt at være heroppe. Især at vise Kjærsten stedet jeg kommer fra 🙂

  Leave a Reply