Elg på bordet og en stolt dreng i en gravko

  
Nu er vi ankommet Skage, hvor min far, Siv, farmor og farfar bor. Ydermere er også min faster og mine søskende, min lillebrors kæreste og min lille nevø på 6 mnd også på besøg. 

Her er liv og glade dage, og på få timer har vi hygget en masse, ungerne har leget og vi har spist min all-time-favorite: elgfrikadeller 🙂

Spunken er ved at eksplodere af glæde. Han har nemlig siddet i en kæmpe gravko, sammen med min lillebror. Han skal bare glæde sig endnu mere, for i morgen skal han med ud i skoven og se min far og lillebrors kæmpestore maskiner. Det blir stort !

Oldeforældrene er spændende, og den kondicykel som Spunken legede med da vi var heroppe for 2,5 år siden, er stadig en sjov en at lege med.

  
Fætre <3

Spunken er frisk, efter 24 timer med knap 40 i feber. Typisk ham at få en virus for fuld skrue, og så komme så hurtigt over den. Lille Gajolen er sød og smilende, og går med glæde fra arm til arm. Jeg krydser fingre for at han ikke også blir sløj en af dagene. 

Vi har det godt heroppe i det høje nord. 

4 comments
    1. Hihi, kaaaast. Det er ret lækkert, og så er de helt finthakkede (det gør man meget heroppe med frikadeller generelt).
      Elgen har en skøn smag, og er meget fedtfattig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om