Solskin, legehus og motortiltrækning - CopenhagenDaily
2 In familien/ featured/ norge

Solskin, legehus og motortiltrækning

  

 Sikke en dejlig dag vi har haft. Mens jeg skriver nu, sidder vi udenfor med et glas vin og nyder den blå himmel. Her er så lyst som hvis klokken var midt på dagen.

Vi har haft sådan en skøn dag. Gajolen har leget med sin fætter Elias. Der er 3 måneder imellem dem, og man kan tydeligt se at de er interesserede i hinanden – og så er det lidt sjovt at de har samme frisure. 

  
Spunken har været med sin morfar og morbror ude i skoven. Der har han været så heldig at prøve en KÆÆÆÆÆMPE maskine – spørg lige om han var stolt. For at det ikke var nok, så kørte min lillebror ham hele vejen hjem igen i en traktor – og for at dét ikke var nok, så har han kørt rundt sammen med min anden lillebror i en stor havetraktor den sidste time. Han bli’r forkælet med chips, gele og motoriserede køretøjer. Jeg tvivler på at vi får ham med hjem igen 😉

  
Midt ude på græsplænen, står et fint gammelt legehus. Det byggede min farfar for 60 år siden. Nu er fasters mand og farfar i fuld gang med at lægge nyt gulv derinde. 92 år er ingen alder, så man kan nemt save planker til og slå søm i med en hammer. 

Vi hygger. 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Abildjyden
  søndag 26. juli 2015 at 07:27

  Dejligt billed af de 2 fætre, de skal nok få nogle dejlige stunder sammen 🙂

  Det er da lige drenge (hørm) – Jeg tror det bliver svært at få drengene med hjem, når turen igen går mod DK. Og næste gang turen går til det nordlige, har du lokkemidler i ærmet 😉

  • Reply
   Therese
   onsdag 29. juli 2015 at 09:29

   Det blir intet problem at få lokket drengene herop igen 😀

  Leave a Reply