Fra 0 til 100 - CopenhagenDaily
1 In familien/ norge

Fra 0 til 100

 Spunken havde ikke nogen særligt stor appetit i starten af ferien. Jeg tror det har været pga den virus han har haft i kroppen, for de seneste dage har han ædt som en fuldvoksen arbejdsmand. 

I dag, hjemme hos min far, ventede han utålmodigt på middagen. Vi dækkede fint op, og da først Spunkens stol var sat frem, satte han sig op på den og veeeeentede. 

Endelig kom der mad på bordet, og forestil dig så en slags klar oksekødssuppe fuld af kødboller og stykker med kød, tilsæt så en kartoffel og kogte gulerødder. Så har du “Sodd” som er festmad heroppe i Trøndelag. 

Spunken spiste 2,5 portion – og det er virkelig mange kødboller. Derefter røg der en masse pistacieis ned, og så begyndte han ellers at blive træt, efter en skøn skøn dag. 

Nu er Kjærsten kørt i Rema1000 efter mere mad til i morgen tidlig. Jeg ku nemlig godt forestille mig at Spunken vil starte dagen med en god mad med brunost og måsen også fiskebudding til. Han kan vist ikke løbe fra de norske gener 😉 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Abildjyden
    torsdag 30. juli 2015 at 08:14

    Skønt med billeder af udeliv. Krydser fingre for det er på vej til os, der er letskyet og vindstille lige nu 😉

    Spunken er alt spisende som jeg læser det, det er en fornøjelse. Mine børn nyder også god mad, de har lært at sige, der er favoritter, lækkerier, og så er der noget der er mindre lækkert/knapt så spændende 😉

  • Leave a Reply