Spontan overnatning

  
 I går, havde jeg brug for at komme ud af huset. Det har været en hård uge, der først startede med katastrofe-lagersalg med indbygget skybrud og derefter en opstart i vuggestuen fra h*****. Jeg trængte til lys, luft, ro og adspredelse. Vi kørte et smut ned til mårmoar.

Vi havde en dejlig eftermiddag, hvor begge drenge hyggede hjemme hos mårmoar. Vi gik en tur på legepladsen, i strålende solskin. Ahhhh.
Da klokken nærmede sig fem, havde jeg egentlig slet ikke lyst til at ta’ hjem, men jeg havde ikke pakket skiftetøj eller bleer med. Kjærsten foreslog at vi jo bare kunne køre et smut i Bilka. Med undertøj til 15 kr pr del, ville det også være overskueligt nok at købe nattøj til drengene.

Kjærsten kørte hjem til Maxhund, og drengene, mårmoar og jeg kørte i Bilka.

Vi købte nattøj, bleer, en lille pose slik og lidt legetøj. At putte drengene gik som en leg, og jeg selv gik også i seng lidt over ni 😉

Nu har Spunken været i bad, Gajolen sover sin første lur og når han igen er vågnet, kører vi en tur i skoven og samler kogler og andre fine ting til lidt efterårspynt. Jeg vil lave en dørkrans igen i år, så den skal jeg også finde lidt fine sager til.

Rigtig god søndag til dig.

  
 

2 comments
  1. Hvor du fortjener denne weekend og med det smukke vejr, så er det skønt der er højt til himlen, og kun natur der skygger.
    Det glæder mig du fik plads til gajolen i samme institution, det bliver lettere i hverdagen, hente/bringe situationen bliver afkortet.
    Knæk og bræk med indkøring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om