Støvregn på en Mortens aften

oever-med-gaavognGajolen øver en masse med gåvognen. Spunken hjælper. Jeg tror de har misforstået et eller andet 😉

Klokken nærmer sig at jeg skal hente Spunken og Gajolen. Jeg har fået en del fra hånden i dag, både arbejde og huslige gøremål.
I ovnen står 3 kg fritgående rapand og bobler. Den skal senere nydes sammen med Tante-gudmor-Mette og drengene. Spunken får lov til at lave sin berømte æblekage til dessert, og så tror jeg der er to pastiller der kommer til at sove godt og længe.

I morges var vi til 3-måneders samtale i børnehaven. Spunken er glad dernede, og vi fik en masse sjove historier og gode faglige observationer. Jeg er så glad for at det hele ordnede sig, da vi i sommer stod med håret i postkassen. Nu er begge drenge glade, og det giver en god fornemmelse i maven.

Jeg knokler for at få webshoppen op i gear igen. Ærligt må jeg indrømme at lagersalget ødelagde en del motivation, og nu står jeg fem minutter i julesalg, og har en masse der skal nås. Det går nok alt sammen, og de næste tre dage er også udelukkende sat af til arbejde.

Min søster har lånt mig en lysterapilampe. Jeg bruger den hver formiddag når jeg sidder og arbejder, og må indse at den gode bonus-eftermiddagslur som jeg af og til når, må skrottes. Jeg kan simpelthen ikke sove, og jeg tænker det må være pga. lysterapien. Det er jo kun godt, for man kan altid bruge en lille time ekstra på en dag 😉

Du ønskes en rigtig god Mortens aften.

IMG_7342

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere