Vinterlykke - CopenhagenDaily
4 In familien/ pænt

Vinterlykke

astrid-lindgren

Sneen kom i går aftes. Da Kjærsten puttede Gajolen, gav jeg Spunken tøj på og så gik vi ellers ud i det hvide landskab. Jeg kan konstatere at min ældste søn elsker sne ligeså højt som jeg.

Det første han sagde i morges da vi gik nedenunder, var at han ville ud. Morgenmaden blev derfor indtaget i lynhurtigt tempo, så vi kunne gå ud.
Jeg inspicerede haven, og kunne konstatere at mindst én rose har måttet lade livet, og syren og sommerfuglebusk har mistet mange grene pga. den tunge tøsne.

Maxhund er også helt lykkelig. Han har tonset rundt i haven, og jeg har kastet en masse snebolde til ham, som han bagefter forsøger at fange og grave fri fra sneen. Skøre hund.

IMG_7711

Nu skal Spunken og jeg i gang med at lave æbleskiver. Vi har inviteret naboerne, og de kommer her om lidt. Vinter-søndags-snevejrs-lykke.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  alice m
  søndag 22. november 2015 at 15:49

  Sommerfuglebusken bør alligevel klippes helt ned til foråret.

  Godt de elsker sne – det kommer jeg aldrig til.

  • Reply
   Therese
   lørdag 28. november 2015 at 20:43

   Jeg troede bare man skulle klippe de døde blomster af og studse lidt her og der 🙂 Men det siger vist sig selv at den skal klippes helt ned 😀

 • Reply
  Abildjyden
  mandag 23. november 2015 at 07:20

  Hvor hyggeligt. Og der er lidt mere sne hos jer end vi fik. Det kunne ikke måles så vurdere det var cirka ½ mm 🙂
  Skøn søndagsvejr, og fantastisk til ungerne i børnehaven, vuggestuen mandag.

  • Reply
   Therese
   lørdag 28. november 2015 at 20:42

   Vi fik en hel masse må man sige, men det regnede desværre hurigt væk. Undskyld jeg slet ikke har fået svaret på alle dine skønne kommentarer. Jeg sætter pris på hver og én, skal du vide !!

  Leave a Reply