2 In familien/ jul

Julestjerne

Jeg er egentlig ikke så tosset med julestjerner, men alligevel sniger der sig en eller flere ind før det bli’r juleaften. I det små starter jeg med de lyse, rosa eller helt hvide…i en lille størrelse. Når vi så nærmer os juleaften, kommer der også en højrød på matriklen. I god højde, og væk fra hundesnuder – de er nemlig giftige de julede planter.

Min mormor elsker julestjerner, og jeg ville i dén grad elske at give hende en. Jeg glemmer ikke hvor glad hun blev, da jeg for tre år siden var deroppe i november, og købte hende en lille julestjerne (sådan en som herhjemme koster 35 kroner, og deroppe kostede på den anden side af 150 kr). Nu har jeg siddet og kigget online, men ingen leverer og dem jeg kan finde der i det hele taget har julestjerner, ta’r omkring 300 kr for en stjerne på 12 cm. Alt er dyrere, når man kommer højere op end Trondheim.

Så det må være i mine tanker at jeg sender mormor en julestjerne, og så glæder jeg mig ellers over at 10 kg pakke fuld af julegodter, julegaver, billeder og pakkekalender, er på vej derop.

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Abildjyden
  torsdag 3. december 2015 at 09:13

  Håber du har en julestjerne blandt billederne i den 10 kg. store pakke. Ellers må du lige eftersende en pr. post, og det inden den store stigning til 2016.
  Jeg er heller ikke fan af julestjernen. Dog har jeg en i år, en gave. Ved ikke om den holder, jeg vander den for lidt/meget.

  • Reply
   Therese
   fredag 4. december 2015 at 21:24

   Der var ingen julestjerne med – man må ikke sende muldjord, så jeg tænker den næppe ville overleve 🙂

   Mine ender altid med at tabe bladene. Om det er pga. for meget eller for lidt vand, har jeg ikke helt fundet ud af endnu. Det er vist også noget med de slet ikke må få træk, så de skal transporteres “varmt” hjem, og ikke ligge og få kulde i en indkøbspose.

  Leave a Reply