Blå time  - CopenhagenDaily
1 In familien/ hund/ spunken

Blå time 

  
Sneen knirker når jeg går udenfor, og fodrer fugle og egern. Jeg har to egern i haven, og grådigt tømmer de kassen for hele hasselnødder og de kerner som jeg også har puttet derned. Solsortene har pustet sig helt op, og pirker til halve æbler i sneen. Det er koldt derude. 

Max nyder det. Han er som skabt til minusgrader med sne, og har i leget udenfor det meste af dagen. De gange han er blevet kold, er han kommet ind i stuen en halv time til en rolig og lun morfar. Så ud igen.   

Timen mellem 17-18 er dagens smukkeste, på denne årstid. 

Jeg forsøgte at vise Spunken det, men han er sløj i dag og har hygget i sofaen med tegnefilm og LEGO. Forhåbentlig har han det bedre i morgen, så han ikke skal igennem den helt store tur. Jeg prøver at lade være med at tro der er en sammenhæng mellem tirsdagens medicinstop og at han allerede nu hoster på søløvemåden. Tiden vil vise, og i dag har han fået inhalatoren et par gange til at dulme det værste. 

Mest af alt har dagen nu været dejlig. Weekenden kan for alvor begynde, og i aften skydes den i gang med ild i kakkelovnen og plaid over tæerne. 

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Abildjyden
  lørdag 16. januar 2016 at 09:11

  Der er noget specielt ved den blå time, især når der har været klart vejr.
  Lidt misundelig mht. sneen, jo vi fik da noget sidste lørdag, det havde vi ca. 4 – 6 timer, så havde regnen sørget for det er væk.
  God bedring til ham og familien. Og god Weekend.

 • Leave a Reply