På med positiv-hatten - CopenhagenDaily
3 In mig/ spunken

På med positiv-hatten

IMG_8943
To drenge i strik – hjemmestrikket af min søde faster og ligeledes søde mor. Det er guld vejr med strikkegaver.

Næsten to fulde uger, nåede Spunken at være i børnehave. Minus vores ture til børnelæge og sådan, men ok så 7 hele børnehavedage inden han igen blev ramt af sygdom. Først hoste og feber, i fredags og så en væskende finger som nu har udviklet sig til en betændt feber – børnesår. Jeg har set opslagene i børnehaven om børnesår, og ved også at eksemfingre er ekstra udsat. Nu er han sat i penicillinbehandling, og så krydser vi fingre for det ikke smitter os andre – og det holder sig på Spunkens lillefinger og ikke andre steder.

Det er godt nok liiidt svært at beholde ja-hatten på, ing’..

MEN – det er mit alltime favoritvejr udenfor. Jeg elsker sne og frost, så i dag trillede jeg en tur da Gajolen skulle sove. Solen ramte næsetippen, og den trælse formiddag blev varmet væk.

Nu ser jeg frem til en uge med Spunken hjemme – vi må hygge med lego, puslespil og farvebøger. Jeg skal også passe butikken, udfylde bryllupsside, skrive bryllupsinvitationer og rydde op i pulterrummet. Spunken må hjælpe mig der han kan – og så kan det være ugen alligevel ender med at blive hyggelig.

Torsdag skal jeg ned at prøve brudekjole….jeg tror jeg rykker det til næste uge, og prøver at lade være med at trøstespise 3000 ekstra kalorier i form af kulhydrater, dagligt, fordi jeg har ondt af mig selv og at der skal blive ved med at være modvind på familiens cykelsti.

Nu er der lasagne (og den er med ægte pastaplader, for jeg tænker jeg går i gang i morgen med det dér kulhydratforskrækkelse), som jeg håber jeg kan få Spunken til at spise. Han har ikke rigtig villet ha noget hele dagen, men hvis man er lidt klattet og fuld af betændelse, er det nok heller ikke lige mad man tænker mest på.

IMG_8914

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Finurligt
  søndag 17. januar 2016 at 17:53

  Øv, hvor er det træsl for Spunken og jer. Han har været hårdt ramt den søde lille (store!) dreng. Håber at jeres uge bliver god og hyggelig. Kram.

 • Reply
  Tine
  søndag 17. januar 2016 at 18:58

  Øv det er træls med sygdom igen. Børnesår er ikke sjovt. Håber der kommer snarlig bedring.

 • Reply
  Abildjyden
  mandag 18. januar 2016 at 06:14

  På med ja hatten, trods sygdom. Børnesår okay, det kan ramme alle, og der var en advarsel oppe om det. Godt du kan få det koordineret med et sygt barn hjemme, Det er svært når begge forældre er udearbejdende og bedsteforældrene lige så, samt udfordringer med geografiske afstande.
  Forsøger lige at finde de lyse sider, Det er jo øv at være ramt af sygdom, håber virkelig han fik lidt lækkert aftensmad.
  God bedring og masser af healende tanker

 • Leave a Reply