1 In haven/ mig

3 ud af 5

IMG_8963
I går hyggede vi os med en kælketur.

3 ud af 5 er “nede”. Som Spunken siger: Aaaalle er syge, undtagen lillebror og Max. Han har desværre ret. I går fik jeg hovedpine og ondt i halsen, Kjærsten fulgte trop. Nu gnasker jeg “coctails” og Strepsils, og forsøger at komme ovenpå. Det går langsomt, og den stakkels Spunk keeeeeder sig, for i dag har jeg ikke kunnet meget andet end at ligge stille, og af og til spurgt ham venligt om han ikke kunne lade være med kun at lege med sit larmelegetøj.

Kjærsten kom tidligt hjem fra arbejde. Han skulle fremvise nogle ledige kontorlokaler og bagefter tog han hjem igen – med en pizza og en sandwich under armen til os tre sløje bananer.

Nu er Spunken og Kjærsten nede i vuggestuen efter Gajolen, og så tæller jeg ellers ned til begge drenge er puttet og jeg selv kan gå i seng. Det glæder jeg mig til – og så satser jeg på bedring og mindre pigtråd i halsen i morgen.

Men livet er jo ikke kun en jammerdal. Jeg nyder at kigge ud på den fine sne, og alle fuglene i haven. Der er efterhånden mange der finder vej til mit fattige fuglebræt, så nu gør jeg alvor ud af opsparing til det kæmpestore foderbræt. Det er godtnok pænt, og så slipper jeg for at traske ud hver dag for at lægge mad ud.
På samme side som foderbrættet sælges, har de mange smukke blomsterfrø. Jeg har ikke mange planer for haven i år, for jeg får travlt nok med at planlægge bryllup og passe webshop. I stedet for en masse grøntsagsprojekter, vil jeg holde det til blomster og krydderurter. Masser af blomster til buketter og en masse frisk dild til sommerens nye kartofler og salater.
Om en uge eller to, vil jeg gennemgå hvad jeg har af frø på lager, og så ellers se om der skal suppleres op med flere blomsterfrø.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Abildjyden
    søndag 24. januar 2016 at 09:42

    Håber i alle er kommet ovenpå igen, og søndagen her kan slette de sidste spor, så mandagen kan blive en frisk start på en helt almindelig uge med arbejde, børnehave, vuggestue, fritidssysler etc.
    Krydser fingre.

  • Leave a Reply