Morgenstund har ... - CopenhagenDaily
1 In familien/ mig

Morgenstund har …

…opkast i mund.

Ej, ikke så charmerende, men det er jo rent Anders And held vi har for tiden.

Gajolen startede dagen med en halv banan og lidt vand, som han plejer, mens jeg lavede hans morgenmad klar. Pludselig kastede han op, ud over hele bordet. Mest vand, banan og slim. Efter jeg havde tørret op, og trøstet, sygemeldte jeg ham. Mad ville han stadig ha’, så en portion havregrød blev sat til livs.
Nu har han så været glad og fro hele formiddagen, og vi har trillet en frostvejrstur i Netto og op til fiskebilen.

Jeg fik brugt hele ugens madbudget – siden hvornår er Netto holdt op med at være en billig butik? Men så er der da lækker fisk og grønt hele weekenden – og måske enda også friskbagt rugbrød hvis jeg får hentet den surdej jeg har været så heldig at få.

På vej hjem, spiste Gajolen en hånddelle mens vi kiggede på lastbiler. Han faldt i søvn 100 meter fra huset, så nu ligger han på den anden side af stuevinduet og sover – jeg kan nemt holde øje med om opkastet kommer tilbage, men krydser fingre for der ikke kommer mere.

IMG_9038

Spunken er med sin far på arbejde. De hygger derinde, og alle kolleger får vist Lego og får en sludder for en sladder med ham. De hygger sig, kan jeg se, og det er vist dejligt for Spunken at komme lidt ud. Nu har han været hjemme siden fredag i sidste uge – bortset fra i går da vi var i biografen.
Det var i øvrigt en skøn dag. Vi så filmen om “Radiserne”, mens Spunken lo højlydt. Det var lige en film for ham – han minder egentlig også en del om Søren Brun… 😉 Vi gav den hele armen, med legeplads på Fisketorvet bagefter, skøn frokost og så hjem med S-toget. Så kan man næsten ikke ønske sig mere, når man er 4,5 år.

Nu vil jeg nyde en kop kaffe, og et afsnit af “The Fall”, mens Max ligger på mine tæer. Det skal nok blive en hyggelig dag, trods en syg dreng.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Abildjyden
    søndag 24. januar 2016 at 10:04

    Øv, med al den sygdom der rammer jer. Kunne godt i var lige så heldige som yngste har været med Otto, den første. Han har kun haft en sygedag fra dagplejen siden 18/5-2015. Det var 3 dags feberen, og det var hen over en weekend. Da han blev hentet hjem til juleferie blev han også syg, han fik mundbetændelse, ellers har han ikke været syg. Det eneste de kæmper med er hans hud, heldigvis får de noget på recept der virker godt, bare han smøres minimum 2 gange i døgnet på kroppen, og ansigtet har noget ekstra, når han er ude, især i denne periode, hvor temp. har været langt nede. Krydser fingre for de blive lige så heldige med nr. 2. Ser frem til ca. 18. april.
    Håber mine ønsker fra et tidligere indlæg holder skak.

  • Leave a Reply