Drengestreger #1

0 delinger
0
0
0

  Som det kan ses i overskriften, tænker jeg at dagens drengestreger vil blive den første af mange … 

Spunken fylder fem år til sommer, og minder mig mere og mere om Steen fra “Steen og Stoffer”. Den der måde han kan gå forbi én med hænderne i lommen og et jeglaveringenting-udtryk i ansigtet, som med garanti gør en mor mistænkelig. 

I går legede Spunken og nabodrengen sammen. De leger rigtig godt, trods et års aldersforskel. Nabodrengen starter i skole til sommer, men de kender hinanden fra børnehaven hvor de går på samme stue – nå ja, og så er de jo naboer. Så hyggeligt, og i det hele taget dejligt at der er mulighed for spontane aftaler. Som da man selv var barn og bare spurgte “kan du lege” og vupti var der en aftale på plads indtil der var aftensmad. 

De to hyggede oppe på drengeværelset, men da Gajolen kravlede ude i gangen og igen kom ud til mig i køkkenet- med helt våde knæ – fattede jeg mistanke. 

Der har store pøle af vand i gangen. Sporene fortsatte op af trappen, og ind til Spunkens værelse. Der stod begge drenge, på en LEGO-kasse, med næsetippen ud af Velux-vinduet og en stor vandpistol i hænderne. Der var vand o v e r a l t !

Indvendig var jeg flad af grin, men det kunne jeg ikke vise de to Emiler. Så nabodrengen blev sendt hjem (det var alligevel ved at være spisetid) og Spunken blev sat til at tørre op. Under stor protest. Inden nabodrengen gik, fik de begge at vide at man skal spørge en anden gang man synes man får en rigtig god idé 😉 

Jeg tænker det ikke blir første gang de to laver drengestreger. En dag skal Spunken også høre om dengang hans mor brændte håret af babydukker eller smugrøg på forsædet af sin mosters bil sammen med sin kusine, men der går nok nogle år endnu. 

0 delinger
2 comments
  1. Dejlig beretning fra en dag med besøg af legekammeraten. Om det bliver den der huskes, når versene skal skrives til konfirmations sangen eller der kommer nye “narrestreger” til der overskygger, sådan er det, og super lærerigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om