Børnevaccinationer og varm kakao

IMG_1866

I dag havde drengene tid til læge. De var begge frygtelig bagud i børnevaccinationsprogrammet, simpelthen fordi de hver gang de har haft en tid, er blevet syge. Det er smart at booke en dobbelttid så begge unger kan komme afsted samme dag, men det har givet mange aflysninger at de har været syge på skift. Men NU lykkedes det endelig at få hhv. 12 måneders vaccinen og 4 års vaccinen. Ret flot, med tanke på at Gajolen er 20 måneder og Spunken snart 5 år….

Spunken klarede det til UG. Han blev samtidig målt over vejet, 112 cm lang og 18,4 kg tung. Et lille stik i armen, og en plastikdinosaurus som præmie. Så var den ged barberet.
Gajolen var anderledes hyyyyyyyyyyysterisk, og gad hverken det ene eller det andet. Var det op til ham, ville han helst bare kigge på busser nede på Østerbrogade.
10,8 kg tung, 84 cm lang. Lidt i den lave ende på vægten, så selv om han spiser godt må han gerne spise endnu mere 😉 Et stik i hver lår fik han så, og så var han ellers gasblå af raseri.

Nu håber jeg at ingen af dem får bivirkninger. Gajolens feberkramper i foråret, spøger stadig….. jeg tror faktisk ikke jeg kommer til at slappe af før han er 5 år og ovre feberkramperisikoen. Øv altså.

IMG_1853 IMG_1846

Efter turen til læge, havde jeg lovet Spunken varm kakao. Vi slog det sammen med frokost, så det blev en ordentlig gang forkælelse. Begge drenge nød det i fulde drag.
Mens Spunken spiste sin kæmpestore portion nachos færdig, gik Gajolen på opdagelse på caféen.  Det er en dejlig café vi har her i Brønshøj, med gode retter og masser af spændende drikke til ganen – både med og uden procenter.

IMG_1861

Glæden blev ikke mindre da vi gik hjemad og opdagede at en masse seje maskiner var i fuld gang med at lægge ny asfalt på vejen. Gajolen hujede fra klapvognen og Spunken bad om en stol at sidde på. Så var der show 🙂

Resten af dagen skal vi flade ud. Jeg har lavet mig en kop kaffe, Max ligger på gulvet og sover og ovenpå er Kjærsten handy. Han har købt en ny bruser der skal monteres – det kræver nye huller i fliserne, så nu tages der tilløb (og som han selv siger er det stadig indenfor VVS’erens åbningstid). Hi hi ?

2 comments
  1. Jeg kender en der kunne have hygget med der sammen med dine drenge. Og han ville have fortalt om alle de motoriserede køretøjer der kommer forbi hos ham. Godt gættet det er Otto, han er lige så interesseret i alt med motor som dine drenge 🙂 – Så dit billede er så dejlig beskrivende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om