6 In featured/ kjærsten

Datenight – en helt almindelig tirsdag

tivoliI går var det den 9. august. Præcis en måned var gået, siden Gemalen og jeg gav hinanden vores “ja”. Det skulle fejres med en datenight, synes jeg, så for et par uger siden arrangerede jeg barnepiger til drengene og hunden, så Gemalen og jeg kunne smutte et sted hen og holde i hånden.

Vi tog i Tivoli, vel vidende at det blæste en del, men så er der heldigvis mange steder at lune sig. Hånd i hånd gik vi rundt så jeg kunne pege på den gamle haves rosenbede og sammenligne med mine egne – de havde (også) meldug og gule blade, og Gemalen fandt sig i at jeg måtte hele runden omkring springvandet for at kigge.

laksepizza

Det begyndte at blive tid til aftensmad, og vi besluttede os for at prøve en italiensk restaurant som jeg i et stykke tid har haft et godt øje til. Vi blev ikke skuffede. Fine priser, god mad og helt ok stemning. Jeg fik en pizza med laks, squash, dild og artiskokker.

Resten af aftenen gik med ren hygge. Jeg blev som sædvanlig slået i “Minen”, “Muldvarp” og “Skydning”, men til gengæld gav jeg Gemalen baghjul i “Galoppen”. Det var jeg faktisk temmelig god, og vandt med over en hel hests længde over alle der spillede. Hele 60 point fik jeg – så hvis du ved jeg er i Tivoli, men ikke kan finde mig, så prøv ved Galoppen 😉

Det lykkedes mig også at få manden til at downloade “Pokemon Go”, så vi gik også rundt som to teenagere og fangede dem. Der er overraskende mange i Tivoli, så jeg tror jeg ta’r Spunken med derind en hverdag og fanger Pokemons og hygger. Helt uden lillebror. Det tror jeg godt han gider.

Vi var hjemme klokken halv elleve, til et fredeligt hus med sovende børn og glade barnepiger. Jeg tror allerede jeg booker en datenight i næste måned igen (men en anden dato for ellers er der ikke nogen bryllupsdag at glæde sig til).

blomsterflor

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Abildjyden
  torsdag 11. august 2016 at 09:48

  Det er dejligt at give ægteskabet et par timer fri fra hverdagen med børn, arbejde, huslige gøremål etc.
  Billeder og tekst beskriver en vellykket aften/date.

  • Reply
   Therese
   mandag 15. august 2016 at 17:10

   Det er så dejligt, og også vigtigt, at komme lidt væk fra hverdagens trummerum 🙂

 • Reply
  Deborah
  torsdag 11. august 2016 at 23:34

  Det lyder rigtig hyggeligt. Men jeg ville nu mene, du skulle have taget mand og unger under armen til Galop Derby! Der havde du fået en på opleveren, det lover jeg dig. En anden dag med knap så mange mennesker, kan nu godt gøre det også – sig til.

  • Reply
   Therese
   mandag 15. august 2016 at 17:09

   Tak søde du. Jeg kunne forestille mig at det mere er noget for min svigermor og jeg, og ikke så meget for manden 🙂 Jeg siger til!

 • Reply
  Celena
  fredag 12. august 2016 at 23:01

  Good for you! Really nice way to celebrate your one month anniversary! 🙂

  • Reply
   Therese
   mandag 15. august 2016 at 17:10

   Tak, Celena. Det er dejligt at være lidt romantisk 🙂

  Leave a Reply