Praktiske gris

IMG_4339

At finde på overspringshandlinger, er en af mine stærkeste forcer. Jeg er god til det, og det ta’r ikke mange minutter at finde på noget andet at lave end det jeg egentlig burde. I dag var ingen undtagelse. 57 takkekort kiggede på mig, sammen med en fuld indbakke med arbejdsmails….jeg kiggede væk, hentede noget grundrens og gik udenfor og vaskede skidt og alger af begge havelåger. Det krævede sin tid, og godt med vand, men de blev rene.

Næste stop er så at kradse alt det løse maling af, slibe dem groft og så ellers svinge malerpenslen. Den ene stolpe skal dog muligvis skiftes, så det skal jeg ha’ styr på inden jeg går i gang.

Der er mere træværk på huset der skal ha’ en omgang – nå ja, og så alle vinduesrammer. Men et skridt af gangen. Jeg når nok ikke det hele denne sensommer, men det føles godt at være startet på det.

Efter rengøringen, fik jeg fejet indkørslen og plantet nogle lavendler om. De sidste par dage har jeg “stjålet” stokrosefrø hist og her, så nogle gode håndfulde blev sået bag lavendlerne. Nu håber jeg at det lykkes for nogle af dem at komme op.

Jeg gik til slut en runde og kiggede på haven, men lige dér fik jeg en pludselig lyst til kaffe – og så kom jeg ikke ud igen 😉

IMG_4340

 

2 comments
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om