Tålmodighed er en dyd - CopenhagenDaily
3 In spunken

Tålmodighed er en dyd

solnedgang-i-villakvarteret

Spunken er sløj. I går havde han feber og hostede, og i dag er han bare lidt hosteagtig og trænger til en ekstra hjemmedag. Om lidt ta’r vi godt med tøj på og går en tur i Brugsen for at handle lidt småting. Spunken er utålmodig, for jeg kom vist til at sige at han måtte gå med min mobiltelefon og fange Pokemons på vej derop.

Vi er fans af “Pokemon Go” herhjemme. Et par gange har vi gået en aftentur inden sengetid, for at fange de små kræ. Uden brok går Spunken en kilometer mens han ævler om løst og fast, og jeg får lidt ekstra skridt på gå-kontoen og nyder en solnedgang og roen i villakvarteret.

I morgen starter Spunken til spejder. Det er de blå spejdere, og det er “Familiespejd”. Hver anden lørdag mødes børnene og et familiemedlem til et par timers udendørs hygge. Jeg håber det er noget han synes er sjovt, for jeg elskede selv spejderlivet som barn. Til at starte med har de ikke uniformer på, kun et tørklæde. Skal han så gå til spejder igen til næste år, skal vi ud og købe en spejderuniform.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  conny
  fredag 19. august 2016 at 10:04

  god fornøjelse med spejderiet. Familiespejd lyder som en rigtig god introduktion til spejderlivet. Jeg kan kun anbefale det på baggrund af mine egne to tøsers oplevelser – og vores egne for den sags skyld. Vi har fået en god omgangskreds baseret på spejderforældre.

 • Reply
  Karen Melchior
  fredag 19. august 2016 at 10:42

  Spejder er godt. Jeg har aldrig prøvet familiespejd, men det lyder hyggeligt. Alenespejd var dog også godt, men nok når man er lidt ældre.

 • Reply
  Abildjyden
  lørdag 27. august 2016 at 10:11

  Spejderlivet er en sund fritidsinteresse. Det giver så mange skønne kompetencer fysisk og socialt.
  Dengang for mange år siden da jeg selv var barn, handlede mine forældre med udstyr til spejder (det var de grønne) og derfor var jeg grøn spejder indtil et par andre fritidsaktiviteter fyldte for meget, skolen skulle jo passes 🙂

 • Leave a Reply