Spejderdreng

17 delinger
17
0
0

Pandekagedej

I går var Spunken til spejder for første gang. Familiespejder, som det hedder, en del af “Det danske spejderkorps”. De blå spejdere, tredje generation spejderdreng (eller dvs min mor og jeg naturligvis var spejderpiger).

Vi havde vist begge glædet os lige meget,  Spunken og jeg. Hånd i hånd stod vi, på det store grønne område nede ved “Energicenter Voldparken”, som er et skønt område med bådpladser, høns, små haver og folkekøkken-arrangementer. Spejderne holder til dernede, og bruger også mosen flittigt.

IMG_4398 IMG_4402 IMG_4403

Spunken holdt min hånd og sagde sit navn til navnerunden. Vi var 11 familier der var mødt op. To spejderledere fortalte om dagens planer. Vi skulle snitte, lave bål, lave pandekagedej, plukke bær, lave syltetøj og tilsidst stege pandekager på bål – og naturligvis spise dem. Noget af et program at nå på to timer. Spunken ville gerne lave pandekagedej og snitte, så sådan blev det.

Vi havde det så hyggeligt, og timerne fløj afsted.

IMG_4396

Det var første gang Spunken snittede med kniv, og det gik rigtig fint. Han var dybt koncentreret og sagde selv at han var ligesom Emil fra Lønneberg.

Pandekagerne blev gode – og sprøde. Vi spiste alle sammen rundt om bålet. Bagefter blev der råbt “spejderråb” og så var det slut. Spunken sagde at han gerne ville derhen igen, så nu må vi hellere tilmelde os rigtigt 🙂

Familiespejder er fedt !

17 delinger
3 comments
  1. Hvor fedt 🙂 Han ser virkelig ud til at hygge sig og bål er altid fedt! I min familie er vi FDFere og jeg er spændt på om Mia har lyst til at være med på et tidspunkt. Jeg har så mange gode oplevelser derfra – landslejren i sommer var første landslejr siden 1986 jeg ikke var med på. Men timingen var ligesom ikke særligt god :p

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Måske du også vil synes om