4 In tirsdagstippet

Tirsdagstippet #1

Det er blevet tirsdag, og jeg vil dele nogle links og tips med jer. Tirsdagstippet vil forhåbentlig blive en hyggelig rutine her på bloggen.

Ugens blogs

Indrømmet. Jeg får ikke læst nær så mange blogs som jeg egentlig gerne vil. Mange opgiver jeg også at læse, fordi de er så fyldte med reklamebannere der blinker og dimser rundt på skærmen, at det egentlige indlæg lidt går tabt. Værst er videoreklamerne. MEN der er da et par nye der har fundet vej til min skærm.

Deliciously Ella – madblogger, kogebogsforfatter med mere. En blog fuld af skønne opskrifter, vegetariske og fulde af naturlige råvarer.

Nutidens Mor – dansk “mommyblogger”. Skønt skrevet, lige dele humor og alvorlige indlæg. Jeg har ikke læst hende så længe, men nyder indlæggene og hendes Instagram-profil.

Thirteen Thoughts – amerikansk livsstilsblogger. Gode indlæg om dullegrej, hverdag og ikke mindst nørdede indlæg om blogging. Gode tips til at øge antal af hits, grafik til bloggen osv.

Ugens tip til maven

Bergamotte. Kender du den? Det ligner en småtyk citron, og skærer man den over dufter den af “Earl Grey”. Det er den aroma man bruger i Earl Grey te, og herhjemme bruger vi den ikke til meget andet end det. I Italien derimod er de store fans af bergamotter, og bruger dem bl.a. til marmelade, sorbet, juice og parfume.
Jeg har brugt dem i friskpresset juice, sammen med æble, ingefær og mandariner. Det har givet et godt “zing” og det smager som om jucen er endnu mere fyldt med vitaminer 😉

Ugens hausfrautip

Eddike. Noget så billigt som lagereddike, kan bruges til mange ting. Jeg afkalker med ren lagereddike. Både kaffemaskine, elkedel og vandhanen bli’r rene og fine efter en tur med eddiken. I vaskemaskinen bruger jeg det i stedet for skyllemiddel. Her om vinteren når man ikke tørrer så meget tøj udenfor, gi’r det en frisk duft og det gør samtidig vandet lidt blødere så man ikke har stive håndklæder.

Ugens dulletip

Kender du “Emma Go” ? Det er et dansk skotøjsmærke, med dansk designede sko der er håndlavede i Spanien. Virkelig lækker kvalitet. Lige nu er der tilbud på deres webshop. Jeg kan ikke selv vælge mellem “Gunnar” og “Wallace“. De er altså virkelig pæne begge to. Hmm.

Ugens børnetip

Der er begyndt at tikke nye varer ind i de fleste webshops. Jeg er så småt gået i gang med at gøre Spunkens garderobe skolestartsklar, og sorterer ud i tøj der er for småt. Tøjet der er i god stand bli’r enten gemt til Gajolen eller sat til salg på “Reshopper”. Der er nok ikke mange der ikke kender den app, men nu er tippet i hvertfald givet hvidere h v i s nu der sidder nogen der stadig forsøger at sælge børnetøj på Trendsales eller DBA.
Skulle du være ligeglad med at tjene en skilling, er der efterhånden mange grupper på Facebook hvor man kan donere tøjet til flygninge, særligt udsatte eller blot sætte det i “rotation” i bydelen. Det synes jeg er smart og der er efterhånden mange der har fået glæde af drengenes aflagte tøj og legetøj.

Tirsdagstippet

Det var tirsdagstippet for denne omgang. Det var et sjovt indlæg at skrive, så jeg glæder mig allerede til næste uge 🙂

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  conny
  tirsdag 31. januar 2017 at 13:02

  SKOLESTARTSKLAR ??? Tiden er fløjet af sted.
  Med 1 stk. barnebarn og en meget økonomisk datter har jeg faktisk lært “Reshopper” at kende, i hvert fald af omtale. Faktisk blev weekendsengen hos os købt derigennem.
  Tak for tips i øvrigt.

  • Reply
   Therese
   tirsdag 31. januar 2017 at 13:09

   Det er helt tosset som tiden flyver. Skolestart 1. august !

   Reshopper er så smart. Jeg har solgt og købt mange ting, især efter lillebrors ankomst.

 • Reply
  Karin
  onsdag 1. februar 2017 at 07:32

  Pyha er det allerede nu til sommer det er skolestart for Spunken, tiden flyver af sted, og til efteråret er der børnehavetid Gajolen.
  Mht. videresalg/give det væk – så giver yngstedatteren noget af tøjet til mødrehjælpen, alt efter hvor meget tid/plads der er til at have aflagt tøj liggende i venteposition.
  Spændende hvilke tips du finder frem de kommende tirsdage, det er altid rart at få lidt indspark.

 • Reply
  Therese
  torsdag 2. februar 2017 at 22:20

  Det er så utroligt hvor hurtigt tiden går!

  Mødrehjælpen har jeg også brugt en del. Både da jeg selv købte babytøj til især storebror, og da jeg skulle “af med det” igen.

 • Leave a Reply