Det er igen blevet fredag. Det betyder lister og lidt af hvert
6 In lister

Fredagslisten #2

Det er endelig fredag. Endelig weekend. Endelig frostvejr og ægte vinter på vej og endelig tid til fredagslisten.

Fredagslisten #2

Jeg er SÅ lykkelig for at Spunken er kommet ind på ønskeskolen. Det er en “almindelig” folkeskole, men ikke vores distriktskole. Derfor var han ikke garanteret en plads på denne, selv om afstanden til den er lige kort som til den vi tilhører.
Nu kan han starte i skole med de fleste fra børnehaven, skolen ligger lige ved siden af institutionen med helt nybygget afdeling og masser af flot udeareal. Det bli’r simpelthen så godt!

Jeg bruger tid på at læse om børns immunforsvar, og overvejer at melde mig ind i “Klub Æblebørn” i en periode. Mens jeg overvejer det, har jeg købt nye vitaminpiller og fodrer ellers ungerne med frugt, grønt, probiotika og forsøger at holde sukkeret på et minimum.

Jeg er ret stolt over at jeg i 30 dage har holdt mig fra sukker. Det meste af januar har jeg været sukkerfri. 30 dage. Nogle længere end andre. Nogle i bedre humør end andre. Det var ikke så svært som jeg havde frygtet, og det kan meget vel være at jeg gentager succesen igen snart.

Jeg længes efter fjelde, sne og sprød kulde. Eller måske er det familien deroppe nordpå. Uanset så kigger jeg for tiden gamle billeder igennem, og glæder mig og håber at vi snart har muligheden for at besøge morfar, oldemor på “Elvalandet”, moster, onkel, oldefar og alle de andre.

Aldrig har jeg skrevet så meget på bloggen som den sidste uge. Det er dejligt. Jeg har forsømt bloggen og min egen lyst til at skrive. I alt for lang tid har jeg tænkt over hvordan jeg skulle tilpasse mig tidens tendenser, når det gælder blogmediet. Ærlig talt. Det vil jeg sk*de på, og nu skriver jeg igen af lyst. Der vil stadig være reklameindlæg, sponsorerede indlæg og affiliatelinks. Måske enda også gæstebloggere, hvis det kunne være interessant.
Men jeg gør opmærksom på dette i hvert indlæg, og skulle nogen være interesseret i at sætte sig ind i de regler der er i øvrigt, så læs med herovre hos Katja. Jeg har gjort det samme, og følger de regler der er på området til punkt og prikke. Så er det sagt 😉

Jeg glæder mig til i aften. Der skal jeg til koncert med min all time favorite yndlings sangerinde, Jonatha Brooke. Ved et tilfælde så jeg på Instagram at hun endelig igen kom til DK, og skyndte mig at købe billet. Jeg skal derind med min søster, og det bli’r bare SÅ fedt. Måske er der stadig billetter hvis du fristes af denne dejlige video. Nummeret er fra hendes seneste album, som i øvrigt varmt kan anbefales.

Jeg glæder mig over at det efterhånden er blevet en fast ting for alle supermarkeder at ha’ en “stop madspild” afdeling. Der finder jeg grønt, kød og brød til billigere penge. Ofte halv pris. Det er godt at det endelig er blevet okay at købe den slags, og at butikkerne er med på det.
Folkekirkens Nødhjælp har åbnet to butikker i København, udelukkende med overskudsvarer fra supermarkederne. Det er smart.

 

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Liselotte
  fredag 3. februar 2017 at 12:26

  En fin liste og en skøn anledning til at få motioneret bloggen, så jeg er glad for min fredagstjans også 🙂

  • Reply
   Therese
   lørdag 4. februar 2017 at 19:35

   Det er nemlig så hyggeligt 🙂 Jeg nyder at læse med omme hos dig

 • Reply
  conny
  fredag 3. februar 2017 at 12:53

  En dejlig uge at “liste” om. Stort tillykke med skoleoptag. Pøj pøj med at holde drengene sygdomsfri. Og så tænkte jeg faktisk på dig, da jeg så, Jonatha Brooke gav koncert, for du har nærmest lige fra starten af din blog (i hvert fald fra jeg begyndte at følge dig) været ret vild med hende. God fornøjelse med det også.
  Og så god weekend.

  • Reply
   Therese
   onsdag 8. februar 2017 at 13:11

   Hi hi, ja hun er vist fuldstændig “mig”, Jonatha Brooke. Jeg var så glad for at jeg kom afsted, og fra nu af vil jeg igen begynde at være lidt mere obs på hendes nyhedskategori 😉

 • Reply
  Karin
  lørdag 4. februar 2017 at 09:21

  Så dejligt Spunken kom ind på første prioritet, håber og ønsker for ham det vil fortsætte. Der er altså en årsag til første prioritet.
  Stop madspild er et fantastisk koncept, Rema1000 har blandt andet gjort de små pakker, et styks konceptet til en vidunderlig løsning for os der lever alene, posen med rodfrugter er gjort til løs vægt, og hvidkålen skal vejes så det er kilo prisen, og frugten er samme pris om du vælger 2 eller 10.
  God lørdag/weekend.

  • Reply
   Therese
   onsdag 8. februar 2017 at 13:12

   Jeg er stor fan af Rema1000 og de små pakker de har. Også deres boller, hvor der er 4 i en pakke i stedet for 6. Det er godt for singler som måske ikke når at spise nok inden skidtet mugner. God stil.

  Leave a Reply