Vi tog på landet

Påskeferien varede længe. Mange dage skulle gå, og uden de store planer i kalenderen, besluttede vi os for at ta’ ned til mårmoar.

Hun bor nede på (sydsjæl)landet – så længe det varer. Snart skal huset sættes til salg, som resultat af fyringen. Nu nyder vi de stunder vi har dernede, inden en køber melder sig.

Brødre med det hele

Jeg havde mine overvejelser inden jeg tog drengene med alene uden Kjærsten (jo vi er stadig gift, men jeg k a n bare ikke forholde mig til Gemalen..). Drengene er virkelig på krigsstien for tiden, og er begyndt at være brødre på godt og ondt. De ved hvilke knapper der skal trykkes på, og hvilke reaktioner det gi’r. Tsk tsk, bøller.

Men vi havde et par dejlige dage. Vi kørte en tur i skoven den ene dag, og en tur på stranden den anden. Dejlig mad, is og masser af leg og frisk luft.
Udover at Gajolen syntes vi skulle stå op klokken 4 den ene dag, var det et par skønne dage med familie i fokus.

Spunken tabte sin tand nummer to da vi var dernede. Søde dreng, var lidt i tvivl om tandfeen mon ville kunne finde vej. Det kunne hun ikke (for jeg havde ingen kontanter) så heldigvis kom hun dagen efter da han lå i sin egen seng… Nu har han tabt to tænder, og har stadig en rokketand.

2 comments
  1. Det ser fantastisk ud! ❤️ – sikke nogle skønne påskedage. Og dejlige unger – glæd dig til mange års kappestrid fremadrettet, vi kører på niende år herhjemme…. Men altså – det er bare en fase, ik?!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om