Pinse i forstaden

Lørdag i pinseweekenden.

Jeg skulle ha’ sovet længe – men kunne ikke. Fordømt. Min mave rumlede og tanken om kaffe lokkede for meget.

I går var en dejlig eftermiddag og aften. Vi kom hjem fra vuggeren/SFO lidt over fire, og hurtigt kom nabodrengen ind. Han og Spunken satte sig straks i sofaen for at spille det seje LEGO-spil som for tiden hitter stort herhjemme.
Nabodrengens lillebror kom også, så Gajolen havde også en “partner in crime”. Vi mødre tænker du? Vi åbnede en flaske rosé og sad ude på terrassen. Ahhh. Livet i forstaden, med gode naboer.

Vi hyggede os så meget, at vi besluttede os for at spise sammen. Vi bestilte mad udefra, dækkede op inde ved hos dem og spiste sammen. Jeg tog en pose slik med over, så drengene kunne få fredagsslik til Disney Sjov.
Jeg behøver vist ikke at sige at vi havde det så hyggeligt, at det blev en kamp at få drengene med hjem til sengetid.

Det tog over en time at putte de to barylere, men de havde helt sikkert haft en dejlig eftermiddag og aften.

Pinse i forstaden

Nu er det lørdag morgen. Spunken keeeeder sig så han er blevet sat i gang med nogle aktivitetsbøger. Gajolen leger med klistermærker. Kjærsten dimser nørdet kode til arbejd-arbejd og jeg skriver på bloggen og overvejer endnu en kop kaffe.

Dagen står på havehygge, en tur i Brugsen efter bleer og pølser til “pinsepølser”, frokost i haven og en lang lur til Gajolen. Det hele lyder ret ok, synes jeg.

Hvis dagen bli’r en succes, gentager vi det hele i morgen uden de helt store ændringer.

6 comments
  1. Det lyder virkelig fantastisk! Med gode venner og en flaske rosé, så er lykken næsten gjort. ❤️
    Håber de resterende pinsedage bliver lige så skønne!

  2. Altså ud over børnene og naboerne, som lyder hyggelige og med børn i samme alder som jeres, så tror jeg vi mere eller mindre får en pinsen ret så ens. ♥

  3. Det lyder som en vidunderlig måde at igangsætte pinsen, så hyggeligt med naboer der har jævnaldrende børn, spise sammen og lukke ned når børnene er trætte, selvom de ikke lige var enige.
    En dejlig rolig lørdag, det passer så godt til en børnefamilie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om