Fredagslisten #13 - lidt af hvert om stort og småt
0 In lister

Fredagslisten #13

Fredagen er gået på skønneste vis. Efter dagens jobsøgning, kom ånden over mig. Jeg satte høj musik på, åbnede vinduerne og svingede først støvsugeren, derefter gulvskrubben. Der er næsten ikke noget bedre end at dufte til sæbevåde gulve.

Mens jeg skrubbede på livet løs, fløj alskens tanker rundt. Jeg fældede et par tårer da jeg kom til den bid af gulvet som nok altid vil være lidt ekstra slidt. Der hvor Maxhund løb ind og ud fra haven. Jeg savner ham stadig, og når jeg tænker på ham synes jeg egentlig ikke sorgen er blevet nemmere. Jeg er bare blevet bedre til at pakke den væk, sammen med alle de dumme omstændigheder der var årsagen til at han ikke er mere.

Jeg skrubbede videre. Skrubbede mig hen til køkkenet, hvor jeg skiftede den hvide sæbe ud med almindelige sæbespåner. Køkkenet minder mig om en travl tid op til barnedåb, hvor både en vandskade ude i entréen og “projekt musefrit køkken” trak tænder ud. Men vi nåede at få det nye køkken op i tide, takket være Kjærstens knoklearbejde. Jeg elsker mit køkken – og min mand.

Fredagslisten #13

I højtalerne lytter jeg til Jack Savoretti. Jeg stiftede bekendtskab med ham i går, da jeg var med min dejlige veninde til koncert med John Legend. Jack Savoretti varmede op, og gjorde et indtryk.

Jeg glæder mig til efterårsferien. Vi skal over til min svigermor nogle dage. Lange gåture i skoven, ud at køre med “mulen” – samt nus af andre slags muler. Det er om at nyde gården og de langbenede heste, for inden længe er det slut. Min svigermor flytter til Sjælland inden for et år eller to.

Tandfeen har været på besøg en del gange efterhånden. Nu har Spunken ingen fortænder – og udfordrer mig med at finde på andet end æbler og pærer i frugtposen. De er søde, de tandløse unger.

Der skal findes et vasketøjsflow. Bunkevis af vasketøj, venter nu igen på at komme i maskinen, blive hængt op og lagt på plads. Det er vist skruen uden ende – og når jeg ser på andre børnefamilier, er det vist bare sådan det er. Måske jeg bare skal ha’ endnu flere vasketøjskurve?

To gange har jeg været i “Strikkeklub”. Det er så hyggeligt, og det gør mig glad. Jeg er endnu ikke hverken hurtig eller særlig god til at strikke, men pyt. Det kan jeg blive.

 

– tak fordi du læser med

Kig endelig forbi Instagram. Der bliver dagligt lagt nye Stories op. Du kan også holde øje med nye indlæg på Facebook eller Bloglovin’ . Videoer bliver lagt op ind på min YouTube-kanal.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply