Årets første oktoberdag, blev brugt på kastanjejagt
0 In familien/ gajolen

På kastanjejagt med mindsten

Den første dag i oktober, er blevet brugt på ren søndagshygge. Jeg fik morgenkaffen på sengen, mens Kjærsten tog sig af drengene de første par timer af dagen. Ren luksus. Jeg lå under dynen og nappede et afsnit af en af de serier jeg ser for tiden. Helt alene. Ahhh.

Da klokken nåede ti, begyndte drengene at blive en smule utålmodige. Der må ske et eller andet i weekenderne. Det behøver ikke være de helt store planer. En legeaftale, en god film, en gåtur eller lignende kan være rigeligt. Af og til gør vi noget alle sammen, eller også gør vi som i dag. Ta’r en dreng hver og finder på noget der passer til hver deres alder.

På kastanjejagt med mindsten

Spunken og Kjærsten tog i biffen, og jeg klædte Gajolen i regntøj og gummistøvler. Så kunne vi komme ud i efterårsvejret, og finde nogle kastanjer.

Det regnede men ikke nok til at vi lod os slå ud af det. Gajolen elsker at cykle på sin løbecykel. Der er fuld fart, og jeg halser efter. Han er så dygtig til at stoppe ved hver en vej, og være opmærksom ved indkørsler, så det er en ren fornøjelse.

Vi fyldte lommerne med kastanjer, og cyklede mod den nærliggende café. Det gjorde godt med lidt varmt i maven, mens Gajolen legede. De havde is, så sådan en fik han. Han er ret tosset med is, så vil man glæde ham er det is der skal til.

Ellers er eftermiddagen blevet brugt på middagslure, fuglemadsproduktion (mere om det en anden dag) og snart skal vi spise lasagne. Det er søndag, efterår og langsom oktoberdag.

 

– tak fordi du læser med

Kig endelig forbi Instagram. Der bliver dagligt lagt nye Stories op. Du kan også holde øje med nye indlæg på Facebook eller Bloglovin’ . Videoer bliver lagt op ind på min YouTube-kanal.

Du må også meget gerne tilmelde dig mit nyhedsbrev. En gang om ugen sender jeg et nyhedsbrev ud med ugen der gik på bloggen, links til ældre indlæg eller særlige nyheder kun til modtagere af nyhedsbrevet. Du tilmelder dig herude i sidebaren ——–>

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply