Tiltrængt dag på hjemmekontoret

Tirsdagen føles som en torsdag. Jeg kan mærke at kursus og jobsøgning tager mange kræfter for tiden, så da drengene var smuttet i morges tog jeg mig tid til en kop kaffe.
Samtidig kunne jeg opdatere min stakkels “vintage”-Mac. Jeg troede det ville være en hurtig opdatering. Troede. Det viste sig at være den helt store omgang, der tog over en halv time.

Et af mine nyeste bekendtskaber, og jeg, havde aftalt at arbejde ude af huset i dag.
Hun var heldigvis tålmodig, trods jeg kom senere end først aftalt.

Virksomhedspraktikansøgninger og god kaffe

Jeg skulle skrive en ansøgning til virksomhedspraktik. Nu er den ene kommet afsted – den vigtigste. Kommer der et afslag, må jeg lægge hovedet i blød. Det må gerne være et sted som er spændende at være, og samtidig et sted jeg måske kan se mig selv blive bagefter. Man kunne jo være heldig.

Det er ikke let at være i dagpengeland – heller ikke selv om man går på 6 ugers kursus. I går havde jeg jobcentret i røret i 15 minutter, for at aftale at mit møde med dem hver 4. uge kunne gøres til et telefonisk møde. Så jeg ikke fik fravær på kurset og derved skulle indhente godkendelse fra jobcentret der skulle sendes til a-kassen så jeg ikke fik en dags fravær…ej men ?! Er du også forvirret? Zzzz.

Nu får jeg ikke lavet meget mere på “kontoret” i dag. Der er gået hyggesnak i den. Det er dejligt. Jeg føler mig heldig, når jeg i en alder af 36 stadig kan møde nye mennesker, der går i kroppen. Jeg har mange veninder tilbage fra da jeg gik i folkeskole. Lidt færre fra studietiden og meget få fra barselstiden. Nu er jeg igen begyndt at få nye venskaber – måske fordi overskuddet er på vej tilbage. Småbørnstiden er ved at være ovre. Den yngste er 3 år (!!).

 

– tak fordi du læser med

Kig endelig forbi Instagram. Der bliver dagligt lagt nye Stories op. Du kan også holde øje med nye indlæg på Facebook eller Bloglovin’ . Videoer bliver lagt op ind på min YouTube-kanal.

Du må også meget gerne tilmelde dig mit nyhedsbrev. En gang om ugen sender jeg et nyhedsbrev ud med ugen der gik på bloggen, links til ældre indlæg eller særlige nyheder kun til modtagere af nyhedsbrevet. Du tilmelder dig herude i sidebaren ——–>

 

3 comments
  1. Pyha, du har en del bolde i luften nu, kursus, jobsøgning, mødet etc. Dejligt drengene er nået en alder, hvor de er mere selvkørende.
    Det bliver spændende hvor du lander, hvilken branche, med hvilke kompetencer etc. Masser af knæk og bræk sendes herfra til dig.
    Der har været noget tavshed herfra, helbredet har svigtet, blev indlagt og der fik jeg et wake up call, i dag er første dag med det i mente, og hvor jeg stille og roligt finder tilbage til virkeligheden igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om