Eksamenstid er en travl tid - jeg forsøger at tage mig tid til at stoppe op
1 In hverdagslivet

Der er travlt på første sal

Det er nogle travle dage. Eksamenstid. Jeg skal aflevere eksamenopgave i morgen, og inde i mit hovede vil du kunne se et dusin aber, styrte rundt og lægge store bøger med nørdet information på plads, på de rigtige hylder. Eller sådan føles det i hvertfald.

Hver hjernecelle motioneres, og når jeg så skal tage stilling til morgenmad, pakning af skoletaske, samtale med Kjærsten eller bestilling af metrobillet, stopper alle aber op på samme tid for så derefter at fortsætte hvor de slap. Kaos.

Så meget kaos lige nu, at kroppen kvitterer med hjertebanken, urolig søvn og ticks i øjet.

Heldigvis er der en ende på det. Fredag i næste uge skal opgaven forsvares, samt jeg skal eksamineres i et selvvalgt emne.

Jeg vil i et senere indlæg, fortælle mere om kurset hos “Bigum&Co”.

Tid til at stoppe op

To gange denne uge, har jeg taget mig tid til at lave noget andet. At forsøge at flytte fokus. Tirsdag var der aftenhygge med “Strikkefinkerne”. Tre timer i godt selskab, med strikketøj i hænderne. Det får mine skuldre til at falde på plads.

I går skulle jeg hente Spunken fra legeaftale. I stedet for bare at ta’ ham med, satte jeg mig i deres køkken, lod Gajolen lege med lillebror i huset og drikke mig en kop kaffe. Hyggesnakken flød, og vi endte med både at pynte julekager og spise aftensmad.

Så var vi lidt sent hjemme, drengene kom sent i seng, men pyt. Det var nogle dejlige timer, og igen tænkte jeg hverken på eksamen eller hverdagens opgaver.

Vi ses på den anden side

 

– tak fordi du læser med

 

Kig endelig forbi Instagram. Der bliver dagligt lagt nye Stories op. Du kan også holde øje med nye indlæg på Facebook eller Bloglovin’ . Videoer bliver lagt op ind på min YouTube-kanal.

Du må også meget gerne tilmelde dig mit nyhedsbrev. Fra det nye år, sender jeg en gang om ugen et nyhedsbrev ud med ugen der gik på bloggen, links til ældre indlæg eller særlige nyheder kun til modtagere af nyhedsbrevet. Du tilmelder dig herude i sidebaren ——–>

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Karin
    fredag 8. december 2017 at 09:49

    Pyha, eksamensræs her op til jul. Husker hvordan tiden var før yngstedatteren blev færdig i januar 2016. Gravid med Frida og Otto, der kravlende og tog de første små skridt. Der blev skrevet Bachelor i dec. 2015. Nu er den jo afleveret, altså din opgave, så er det forberedelserne til dit forsvar i den kommende uge, der venter.
    Godt du husker det små hyggestunder, både i selskab med “finkerne” dig selv og din dejlige familie.

  • Leave a Reply