Blomstrende forår i boligen. Fine glasvaser og smukt håndmalet stel.
0 In bolig

Blomstrende forår i boligen

Jeg længes efter varmere dage, blomstrende forår i haven og et lækkert hjem. Den sidste del, står jeg vist selv for. Der er nemlig meget lækkerhedsværdi i at færdes i et opryddet og rengjort hjem – lige dér har jeg vist haltet lidt de sidste 4-5 år…tsk tsk 😉 Når man får børn, I véd…

Men nu er ungerne så store, at jeg har lyst til at fokusere mere på vores hjem. Jeg får lyst til at svinge en malerpensel på panelerne, til at indrette, til at vaske gardinerne og lave flere gode løsninger for opbevaring og sortering. Vi skal nok komme efter det. Imens kan man drømme og kigge på ting der ville passe godt ind i boligen.

Barndommens glas

Jeg har altid haft en svaghed for Holmegaard. Det er nok fordi jeg er opvokset tæt på fabrikken, og mange af mine klassekammeraters forældre var glaspustere og designere. Kvaliteten har ændret sig en del siden den gang, hvor det hele blev produceret i Danmark nede på “Glasseren”, men en del af designet er stadig rigtig fint og mange af de gamle serier er stadig i produktion.
De nye “Old English” vaser (reklamelink) lavet i samarbejde med Claus Dalby, er så fine. Jeg kan se mange muligheder med dem, og med både de tidlige forårsblomster og sommerblomsterne. En stor buket roser, ville være yndig i de fine glasvaser.

Blomstrende kaffestel

Royal Copenhagen, er jeg også glad for. Især deres blomstrende indslag i form af de fine påskeæg og det nyere stel “Flora” (reklamelink). Jeg “må” ikke rigtig købe flere kopper. For jeg har i dén grad nok….men alligevel drømmer jeg om et kaffestel med 6 florakopper, små tallerkner og måske en fin tekande(reklamelink).

Butikken jeg linker til, er ny for mig. De har lige for tiden en del tilbud, så hvis du er blevet forelsket i nogle af de fine sager jeg linker til, skal du slå til her i påsken. Alle de ting der er på billedet, kan findes ind hos “Emmalys” (reklamelink).

Jeg bruger affiliatelinks. Dvs. jeg får et lille beløb for hvert gennemførte køb i butikken. Selv om det er træls at der skal stå reklamelink bag alle affiliatelinks, vil det også vise jer præcis hvad der er reklame her på kanalen og hvad der ikke er. Står der ikke reklame i et indlæg, vil det aldrig være skjult reklame. 

 

– tak fordi du læser med

 

Kig endelig forbi Instagram. Der bliver dagligt lagt nye Stories op. Du kan også holde øje med nye indlæg på Facebook eller Bloglovin’ . Videoer bliver lagt op ind på min YouTube-kanal.

Du må også meget gerne tilmelde dig mit nyhedsbrev. Fra det nye år, sender jeg en gang om ugen et nyhedsbrev ud med ugen der gik på bloggen, links til ældre indlæg eller særlige nyheder kun til modtagere af nyhedsbrevet. Du tilmelder dig herude i sidebaren ——–>

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply