Der er en grund til at her er så stille, men det er ikke noget alvorligt
3 In mig

Det er ikke fordi der er noget i vejen, men et stort projekt fylder en del

Jeg har kastet mig ud i 28 dage med Jane. Striks LCHF kickstart. Det er ikke for børn. Heldigvis er der god støtte undervejs, og her på 10. dagen er det hele meget lettere. Ikke blot lettere i praksis, men jeg selv er lettere i både hjerne og krop.

Små 4 kg har jeg tabt på 10 dage. Det er nu ikke kun det der er målet. Jeg vil gerne slippe af med min sukkerafhængighed, og få nogle sundere vaner. Så kan det godt være at de fleste tænker at fløde i kaffen, ikke er den sundeste vane. Men LCHF er heldigvis meget mere end det.

Det er tændt for kontakten, med LCHF kickstart

En syret følelse, ramte mig på 3. dagen i forløbet. Da jeg vågnede om morgenen, var sanserne skærpede. Faktisk som da jeg var gravid. Jeg ser, hører, dufter bedre. Der er en klarhed i knolden, som jeg ikke har mærket i lang tid. Den smitter af på min hverdag, og jeg synes selv jeg er gladere. Både overfor familien og mig selv.

I dag var jeg inde i byen, og gik roligt rundt og kiggede på hvad jeg så. En halv time blev brugt inde i “Sephora”, hvor jeg duftede til parfumer og hyggede mig. Hjernen var tilstede, og ikke tusind andre steder som den ellers plejer. Tankemylderet er der mindre af, og dét er gave nok. Så er kilo der ryger en ekstra gevinst. Så i bund og grund kan LCHF kickstart anbefales, hvis du trænger til et los i rumpetten.

Jeg søger videre igen

Udover dette, er der desværre sket det at mit ellers så skønne job, kun bliver midlertidigt. Årsbudgettet viser at der alligevel ikke er råd til at beholde mig, og jeg er nu tilbage ved start. Der er selvfølgelig kommet noget på CV’et, men hold nu kæft jeg synes det er ærgerligt. Især fordi jeg barsler med en plan jeg havde håbet på kunne sættes i værk, når jeg fik nogle flere timer på skolen.

Nu skal jeg ud at finde et nyt sted, med 15-20 timer. Jeg vil ud af dagpengenes klør. Et par ansøgninger er sendt afsted, men her op til sommer har jeg ikke de store forhåbninger.

Haven giver mig en daglig glæde og et skud energi

Jeg går ture i haven, og nyder det hele. Der er så meget der er sprunget ud, og meget er på vej. En af dagene begynder roserne at springe ud. Jeg glæder mig som et lille barn. Haven nydes meget mere i år, end nogensinde. Det hjælper naturligvis at maj har vist sig fra sin varmeste side i hundrede år. Jeg tør næsten ikke sige det, men jeg savner et par døgn med regn nu.

Hønsehuset er klar, og jeg venter blot på at få tilsendt foder og strøelse. Så kan hønsene hentes, og jeg kan næsten ikke vente. Men mere om det en af de næste dage. Der er meget at fortælle og vise frem.

 

– tak fordi du læser med

 

Kig endelig forbi Instagram. Der bliver dagligt lagt nye Stories op. Du kan også holde øje med nye indlæg på Facebook eller Bloglovin’ . Videoer bliver lagt op ind på min YouTube-kanal.

Du må også meget gerne tilmelde dig mit nyhedsbrev. Fra det nye år, sender jeg en gang om ugen et nyhedsbrev ud med ugen der gik på bloggen, links til ældre indlæg eller særlige nyheder kun til modtagere af nyhedsbrevet. Du tilmelder dig herude i sidebaren ——–>

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Karin
  torsdag 24. maj 2018 at 06:20

  LCHF kickstart lyder til af være det helt rigtige for dig her i foråret 2018.
  Øv, mht. jobbet, det er ikke så spændende at være jobsøgende, håber dine drømme vil bære dig i den retning du gerne vil, og det hele flasker sig.
  Godt du har din vidunderlige have og ja, al den energi du får gennem LCHF kickstart, og din vidunderlige familie.

  • Reply
   Therese
   torsdag 24. maj 2018 at 07:13

   Tak, Karin.
   Jeg tror det er rigtig godt jeg er gået i gang med Janes hold, her når alting nu skulle ramle sådan. Håber på at det hele flasker sig, som du siger 🙂

 • Reply
  Signe
  torsdag 24. maj 2018 at 16:48

  Hvor er det mega sejt, at du opnår så gode resultater med LCHF så hurtigt. Keep on!

 • Leave a Reply