De sidder jo ikke helt hvor de en gang sad.... om en sommer i bikini
0 In mode

De sidder jo ikke helt hvor de sad en gang

Ok, lad os starte med at slå fast at jeg har det fint med at blive ældre. Jeg har det også fint med at kroppen har synlige tegn på et levet liv. M E N de sidste par dage har jeg siddet i haven, iført bikini. For første gang i årevis. Jeg kan konstatere at den bikini jeg købte for 12 års tid siden på et outlet i Rørvig, måske har udtjent sin værnepligt. Enten er den blevet slap i elastikken, eller også er der noget andet der er blevet en smule slapt…. 😉

Nu vil jeg gerne finde en ny, og egentlig kan jeg bedst li’ trekantsbikinier. Hvis vægttabet fortsætter som nu, ender jeg måske også med at ha’ en tilpas barm til den slags bikini… for det ér bare bryst og mave der først mister fylde.

WOW20 – en kode der kun virker i dag

I dag er der 20% rabat på en masse ting hos “Boozt”. Måske det skulle udnyttes, for de har en del fine bikinier. Desværre er nummer 4 fra “Samsøe & Samsøe”, udsolgt i størrelse XL. Det ville ellers være et fint bud, for jeg har sukket længe efter kjolen i samme mønster (som er af en lidt anden pris).

  1. Noa Noa – både bikini og underdel koster 199 kr (før rabat).
  2. Filippa K – overdel 450 kr, underdel 400 kr (før rabat).
  3. Odd Molly – overdel 495 kr, underdel 395 kr (før rabat)
  4. Samsøe & Samsøe – overdel og underdel koster 300 pr. del (igen, før rabat).

(Alle links fra Boozt er reklamelinks. Vælger du at købe via disse links, modtager jeg et beløb svarende til 6% af dit køb). 

Indtast koden WOW20 ved checkout, så får du 20% rabat på dit køb.

Nu er det blot at vælge. Jeg synes det er svært, for det er aldrig helt til at sige hvordan det sidder når det kommer på.

Har du skiftet bikinien ud i år? Hvad har du købt?

 

– tak fordi du læser med

 

Kig endelig forbi Instagram. Der bliver dagligt lagt nye Stories op. Du kan også holde øje med nye indlæg på Facebook eller Bloglovin’ . Videoer bliver lagt op ind på min YouTube-kanal.

Du må også meget gerne tilmelde dig mit nyhedsbrev. Fra det nye år, sender jeg en gang om ugen et nyhedsbrev ud med ugen der gik på bloggen, links til ældre indlæg eller særlige nyheder kun til modtagere af nyhedsbrevet. Du tilmelder dig herude i sidebaren ——–>

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply