Nye haveprojekter

Mange timer er lagt i haven i denne weekend. Jo ældre børnene bliver, jo mere energi får jeg hver sæson, åbenbart. Jeg tror ikke jeg har nået så meget som dette forår. Allerede nu er haven “nydeklar”, luget mange steder og indrettet med årets sommerblomster.

Terassen er pyntet med krukker, samt klatreroser. Jeg glæder mig enormt meget til det hele blomstrer. Nyeste rosenkøb er smukke “William Shakespeare”, som står i en krukke på terrassen. Sammen med klatreroserne, skal den dufte hele sommeren.

Terassen er blevet fin. Når roserne blomstrer, bliver der et blomsterflor uden lige.
Lene-Pia… ja, det er husets yngste der har navngivet hende.

Giftfri have

Jeg har tilmeldt mig “Giftfri Have”. Et projekt jeg er ret spændt på, for alle mine roser har altid fået et skud svampehæmmer og insektgift. Simpelthen fordi mange af sorterne ikke er resistente nok, og derfor bliver nogle ynkelige skravl at se på, inden de overhovedet kommer i gang med at blomster ordentligt.

Nu er det slut, så jeg har læst op på sagerne og nået frem til at jeg har alt for få stauder og sommerblomster – tænk at det er muligt.
Der er nu sået sommerblomster til den store guldmedalje, og jeg har sat endnu flere stauder i haven. Primært mellem roserne, så jeg nu får mere blandede bede og ikke de tre solitære rosenbede der hidtil har været.

Til min begejstring, har jeg allerede set blåmejserne sidde på rosenknopperne og æde bladlus. Jeg håber virkelig de bliver ved med at gå i den buffet, så roserne ikke tager skade af de klistrede grønne kryb.

Syren, “Beauty of Moscow” på ønskelisten


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om