Weekend på husejermåden

Det har været en hård weekend. Noget støvet, hård for ryggen og hænderne. Nu sidder jeg på kontoret, og har smurt hænderne ind i håndcreme. De har knoklet ude i vores redskabsskur hele weekenden, og rørt ved støv og murerpuds.

De tidligere ejere efterlod et skur fuld af inventar. Alt fra værktøj, parasolfødder, gamle powertools til plastikdimser, kemikalier og fodbolde. Det meste har ligget inde i skuret i de 7 år vi har boet her. Så har vi bare selv proppet vores l*rt oveni, og derved haft et fuldstændig håbløst, ubrugeligt skur.

En ting af gangen, fik jeg arbejdet mig igennem

Jeg startede lørdag, hev alt ud af skuret og lagde det i sorteringsbunker. Mange bunker, store bunker. Mit “smart watch” fortalte mig at jeg havde gået knap 11.000 skridt og været i sving i tæt på 5 timer. Det passer nok meget godt.

Søndag gentog jeg succesen, og kørte til Silvan efter en industristøvsuger. Støvsugede snavs, milliarder af edderkoppereder og spindelvæg. Tog en klud badet i Ajax, og forsøgte at få gamle hylder og reoler til at være hvide og ikke sorte. De blev gråstribede, og det var fint med mig.

Hold op et l*rtearbejde.

Nu er stafetten givet videre til manden. Så må vi se om han kan bruge skuret til noget, eller hvad der skal ske med det. Spunken ønsker et hæng-ud-sted derinde, så det kan da også være han bare skal ha lov til at lege hule. Jeg drømmer om at kasserne med julepynt, juletræsfoden og diverse kasser med sko/overtøj skal stå derude. Vi får se.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om