Øget shoppelyst og noget om et fjæs nær de 40..

Alle links markeret med * er reklamelinksCoronatid er også shoppetid. Eller…. altså…. jeg må indrømme at jeg kigger langt mere på webshops end jeg plejer. Til gengæld er det en massiv stopper for shopperiet, at jeg pt. ikke tjener penge til salt til et æg. Godt det samme, så kan jeg holde ved i mit “2020 uden overforbrug” nytårsforsæt – inden jeg vidste at 2020 helt af sig selv blev et “ikke-år”.

Det gode er dog at jeg HAR et job. Men krisen er som den nu er, og jeg må vente tålmodigt. Ingen hjælpepakke kan hjælpe én som jeg, så jeg forsøger at øve mig i det dér tålmodighed. Langt fra min stærke side.

Samtidig tænker jeg mere og mere på om jeg er en introvert extrovert eller en extrovert introvert. Har altid set mig selv som en særligt sensitiv introvert… Men med tanke på jeg har så svært ved det hér afstand og fravær fra sociale arrangementer, er jeg ude for kategori.
Pludselig har jeg lyst til at ta’ til koncerter, store fester med fremmede, udlandsrejer – ja hell yes. Sæt mig for fårk bare på et fly. Det hér lockdown har vist fjernet min flyskræk.


Jeg vil UD og afsted.

Den 8 årige er 12

Store Dreng

Lidt bliver der dog købt ind. Det nødvendige – og det lidt fjollede.

Spunken bliver ved med at vokse. Det er ikke længe siden han fik et par sneakers – nu er han vokset så meget at der skulle nye til. Størrelse 37 1/2 – altså snart samme størrelse som undertegnede.

Jakke manglede han også. Nu har han kørt med læderjakker et par år, og ville i stedet prøve en “cowboydjakke”.
Det meste tøj jeg køber fra nyt, er købt hos “Kids World”. Det samme galdt jakken, som var på udsalg – og jeg endte med at købe størrelse 12 år. Jeez han skal snart stoppe det vokseri.

Jakken er super lækker kvalitet, så den kan gå i arv til lillebror. Der er stadig flere på lager i størrelse 10, 12 og 14 år, så smut ind hvis du mangler en denimjakke til dit barn*

Det lugter lidt af hverdag

Han er i øvrigt startet i skole. Det er skønt for ham at se vennerne igen. Nu håber vi bare på at lillebror snart starter. Børnehaven når han ikke tilbage til, men forhåbentligt får de en eller anden form for afslutning så de siger farvel til pædagogerne. Derefter er der SFO start, på den ene eller anden måde 🙂

Det lugter lidt af hverdag når begge drenge skal afsted om morgenen. Det bliver altså skønt.

Det her fjæs, holder ikke sig selv…

Processed With Vsco With A6 Preset

Vi har sikkert alle noget vi kan li’ ved os selv, og noget vi gemmer væk hos mig er det numse, lår og mave. Heldigvis er jeg ret taknemmelig for mit ansigt.

Det meste af min barndom, ungdom og voksne liv, har jeg fået at vide det er fint, symmetrisk og klassisk.
Det er ok.

Hudtypen er normal til tør, og har ikke krævet det store vedligehold.
Men nu nærmer jeg mig de 40 ikke 43 som nogen tippede for nyligt og jeg kan se at det med at lade huden klare sig selv, ikke længere er nok.

Jeg putter solcreme på i rigelige mængder. Faktor 50* hele sommeren.
Øjencreme, fugtighedscreme. Nu også en natcreme.

Nu leger jeg enda med tanken om måske at turde farve øjenbryn på et tidspunkt. Min stofskiftetilstand, har fjernet det meste af hårene, som også er ret lyse, i den “tyndeste” del. Lidt farve ville måske gøre underværker – men jeg er bange for at ende med at ligne Frida Kahlo…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om