Arbejde, powertools og tanker om en dejlig weekend
0 In hverdagslivet

Tirsdag er arbejde og måske en aftale med nogle powertools

Ugen er godt i gang. Efter en skøn skøn weekend, hvor jeg lørdag mødtes med gode damer til julefrokost. Det er ikke ofte man er mere end 2-3 mennesker samlet, så trods mundbind og afstand, var det SÅ skønt at sidde 7 mennesker om bordet, spise dejlig mad, drikke vin i rigelige mængder og grine sammen.
Mange af dem havde jeg ikke set i virkelig lang tid, så det var også skønt at høre hvordan deres liv gik. Høre om nye jobs og hvordan børnene havde det.

Det var mit eneste arrangement på den måde, i år. Men jeg kan leve længe på det.

Pæn drink i det dejligste selskab

Resten af weekenden blev brugt i mere dejligt selskab, og søndag hentede jeg drengene nede ved min mor. Der havde de været siden fredag – med fuld plade på hyggen.

Lappetæppelivet

Nu er dagens arbejde så småt ovre. Tre forskellige opgaver har jeg siddet med siden i morges, ret forskellige, men det er kun dejligt. Jeg er så glad for at der bliver ved med at tikke små opgaver ind, som jeg kan løse de dage jeg ikke arbejder i Gentofte. I denne tid vi er i, skal man ikke tage den slags for givet.

På torsdag har jeg en times “support” med et band fra Århus. Jeg får selv udvidet min horisont, det er simpelthen så fedt.

Skulle du være nysgerrig på hvad det egentlig er jeg laver? Det kunne jo være du også havde en lille opgave jeg kunne hjælpe dig med.

Handy damen

Jeg har en lille reol stående, der skal samles. Planen er at den skal stå ved tv’et, og samle de ting jeg har stående på gulvet. Problemet er at jeg véd reolen bliver for høj til at den ikke kommer i karambolage med tv’et, så jeg skal også tage det ned og hænge det lidt højere…. men. Man kunne jo starte med at samle reolen og SÅ tage tilløb til næste projekt en af de kommende dage, ikke sandt?

Ude i gangen har jeg en hattehylde der både skal samles og hænges op. Det bliver nok først i weekenden. Men nu hvor det er blevet hue- og vantesæson igen, kunne det være rart med et par kurve på en hylde. Her heldigvis så højt til loftet, at der kan komme flere hylder op hvis jeg får brug for det. Smart opbevaring er vejen til mindre rod på gulvet – og de roder, drengene 😉

Et stykke med blå himmel, på vej ned til min mor

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply