Forårssol og trætte fødder

Hele dagen har duftet af forår. Selv da drengene og jeg gik ned til bussen i morges, og tågen lå tykt henover Vanløse.

Jeg fik en time forærende, da jeg mødte senere end normalt. Så nåede jeg at tage opvasken, og lufte godt ud i lejligheden. I går lavede jeg en tomatsovs, fuld af hvidløg. Her lugter stadig af hvidløg. Sådan er det med 68 kvadratmeter og et køkken uden dør der kan lukkes – madlavningen kan duftes nogle dage, især hvis der er hvidløg eller karry på programmet 😉

Min favorit blomsterhandler

Da jeg var færdig for dagen, i Gentofte, gik jeg forbi min absolut yndlings blomsterhandler. Det er også min yndlings grønthandler, så jeg plejer to hobbyer på en gang. At glo på smukke blomster og sjove grøntsager.

En bakke med hornvioler sneg sig ned i kurven, og også en bøtte af de gode grønne oliven med mandler.

Spunken deler min smag for oliven, så der går ikke mere end en dag før de oliven er væk. Vi gnasker dem som snack nu, og så får han 3-4 stykker med i madpakken i morgen.

Aftenen bliver kort

Drengene er puttet til “Prop og Berta”. Pixi blev nusset inden da, og nu er de fem minutter i drømmeland. Det plejer at være nu hvor jeg smider mig i sofaen, smækker en film på og fiser den af til klokken er midnat.

I dag tror jeg ikke jeg holder så længe. Jeg har fået 13.000 skridt i fødderne, og samlet mig tohundrede nye fregner på næsen efter forårssolen har skinnet på den. Jeg forsøger at nå de 10.000 skridt om dagen. Det er ikke altid det lykkes, men i dag gjorde det.

Nu napper jeg noget brandmandsserie med “Liv Tyler”, og så er jeg vist klar til seng bagefter. Rigtig god aften til dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om