Coronamotion – eller mangel på samme

0 delinger
0
0
0
Foto fra Adidas.com af Ultruboost21 modellen

Reklame i samarbejde med Intersport

Man kan skylde skylden på nedlukning af træningscentre, egen personlige situation med tankemylder, flytning og den slags. Måske kan det også skyldes lidt for meget online Zoom-vinhygge med veninder eller øget indtag af den gode lyse chokolade med karamelknas….. UANSET er det tid til at skrue lidt op for motionen. Man kan vel ikke blive ved med at vente på at fitnesscentrene åbner igen. Snart et det igen aftenbadesæson, og jeg har absolut tænkt mig at springe ned i den samme badedragt som sidste sommer.

Efter mine graviditeter, er mine fødder vokset. En hel størrelse faktisk. Både i bredden og i længden. Derfor kan jeg ikke længere gå i mine gamle, pæne, flotte sko. Efter at foden er blevet længere, er det som om den også er mere platfodet, og jeg får enda klamme små ligtorne mærkelige steder på fodsålen. Masser af creme, og regelmæssige fodbade, holder dem dog nogenlunde i skak.

For tiden går jeg rundt i nogle ret rare Adidas sko. De har god støtte, til en gåtur, og er helt almindelige sneakers men med en god blød sål. Går jeg langt, over 5-6 km, er de dog ikke nok. Jeg må finde nogle der har bedre stødabsorbering, for jeg bliver træt i fødderne – og jeg er ellers (hvis jeg selv skal sige det) i temmelig god gå-form.

Et godt bud ville nok være et par løbesko. Så er spørgsmålet naturligvis hvilke par jeg skal gå efter, men man kan heldigvis læse sig til meget – og sende skoene retur hvis det er helt skævt det man får hjem. Men nu hvor butikkerne er lukket, er det jo en gave at man stadig kan handle online. Hvis du også mangler et par nye sko eller løbesko, kan du klikke her.

0 delinger
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Måske du også vil synes om

3 dages juicedetox

…juicekur, juicedetox, juice-cleanse, juicefaste. Kært barn har mange navne. Med under tre måneder til vores bryllup er jeg…
Læs mere
default_featured_image.jpg

Svedig lørdag

Pyha, jeg sidder og råsveder. Jeg har lige taget “1-2-3 Bikiniklar” dvd’en, med Charlotte Bircow. Lad os sige…
Læs mere