Hausfrau part two

Der syltes blommer, til påskefrokostens ostemadder. Det foregår i ovnen, hvor det kan passe sig selv, indtil konsistensen er rigtig. Blommer, rørsukker, citronskal og vanilje. Mon ikke det blir’ godt?

Aftensmaden blev af den grønne slags. Selv om man er gravid, er det lige lovlig meget at ta’ et kilo på om ugen (selv om jeg ved at en del af det skyldes væske, pga. de højere temperaturer), men jeg fik lyst til noget grønt og sundt.


Kylling blev marineret i lime, hvidløg og citron. Derefter stegt. I en wok, vendte jeg små majs, små sukkerærter, rød peber, squash, græskarkerner og ramsløg. Lidt frisk pasta blev kogt, en appelsin  skåret i mindre stykker og en acovado blev “skeet”. Det hele anrettet på et fad, med frisk brøndkarse og ramsløg over. Simpelt, knasende, sundt og godt.

8 comments
    1. Ja, det får man. Jeg har allerede andre salater i tankerne, til de kommende ugers solskin. Fx. varm nudelsalat med masser af grønt, marineret oksekød og sesam. Mmmm.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om

Lørdagsbolleri

Jeg klager ikke over at fastelavsbollerne er at få hos bageren, længe før fastelavn. Især ikke når de…
Læs mere