Kageglade damer

IMG_9545

I torsdags, lavede jeg for første gang en “Gateau Marcel”. Det startede egentlig med en tur i Irma, og et godt tilbud på en virkelig god chokolade. 200 gram Valrhona, behøver man ikke spise selv, så det blev bagt i en kage.
Jeg brugte opskriften på “Gateau Marcel” fra Maja Chocolat, men i stedet for at gemme noget af “dejen” til at lægge ovenpå den bagte kage, lavede jeg en let mousse af blåbær og fløde. For at den bedre kunne stå, kom der et par stykker gelatine i.

Spunken hjalp med at lave chokoladekagen, og han fik lov til slikke skålen.
Jeg køber friske æg fra en pige i mødregruppen, og det gør altså en stor forskel med lækre solgule æggeblommer, og friske æggehvider. Behøver jeg at sige at næste store projekt er en hønsegård? Altså ikke lige nu og her, men måske om et års tid eller to.

Kagen fik en nat til at sætte sig, og så blev der drysset revet chokolade henover den.

Det var et hit til mødregruppe, skal jeg hilse at sige 🙂

11 comments
      1. Men du har jo ikke fået ny kat endnu… så kunne de høns ikke komme lidt før? Har hørt de er nemmere en marsvin at passe og nok bestemt mindre krævende end Max-hund 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om

Lørdagsbolleri

Jeg klager ikke over at fastelavsbollerne er at få hos bageren, længe før fastelavn. Især ikke når de…
Læs mere