Golden Lady

Jeg smuttede hen og hentede min veninde i går, efter arbejde. Jeg fik mødt ham den lækre, og drukket en kop kaffe med ham.

scrap3

Derefter gik veninden og jeg ned mod Kgs. Nytorv. På Bredgade, kiggede vi lidt i vinduet og pludselig udbrød hun “Nej se den dér!”. Det var Hartmanns, og hun sagde “lad os lige gå ind”. Jeg protesterede vildt og blodigt. Nok kan jeg ha prinsesse-nykker, men en butik hvor man skal sluses ind ad to døre og ses an inden man får lov til at komme ind, er ikke lige mig.

scrap1

Veninden prøvede ringen fra vinduet – til den nette sum af 200.000…….OMG!
Hun blev guidet rundt af en meget sød dame, som viste hende andre ringe. Også nogle til mere normale priser.
Jeg kiggede….og så….og faldt pladask ! En gylden rund diamant, i guldring. Stor, som i KÆMPE stor prinsessering. Jeg spurgte ind til den, og den blev låst ud af skabet. Jeg fik den på min finger, og den passede perfekt – den kostede 150.000 ….. ja ja, man har lov at drømme. Jeg drømmer!

scrap2

Så tog vi hjem til veninden, og vi klippede i blade og lavede en scrapbook hver. Hygge hygge, med rødvin og Bridget Jones på fjerneren.
Jeg fandt også min kjole – fra Vera Wang….jeg blir en dyr og high maintenance brud en dag 😉

scrap4

10 comments
  1. Hehe.. ja, den slags drømme kan da ruinere enhver kommende bejler! Eller også skal du være meget strategisk og finde en prins fra et eller andet obskurt mellemøstligt monarki?!… 😛

  2. Hi hi ja BB – eller måske bare Albert af Monaco, han skal vel ha en dame før eller siden, selvom han vist er til den anden side 😉 Så slipper man jo også for dén del af ægteskabet, og kan hygge sig med de fattige bejlere 😀

  3. BB – syns jeg også.

    Mor – vi hyggede rigtig meget 🙂

    Ella – Tak ! Hvor er du sød 😉 Synes bestemt også jeg fortjener en prinsessering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om

Mød Helge

Da jeg i går gik forbi børnetøjsforretningen “Nasse Nöff”, så jeg ham hænge i vinduet. Jeg tog på…
Læs mere

Hygge i køkkenet

Kjærsten og jeg har fået gæst. En frøken “snart på jordomsejling“, skal ha’ en lille hånd med rejsebloggen.…
Læs mere