Noget om ikke at være helt ung længere…

Jeg har været ude tre aftener i træk;

Torsdag var Bo og jeg på date. Det holdt hårdt, for efter en lang periode hvor vi ikke har set meget til hinanden, var jeg småfrustreret og han havde nok mest brug for en lang lur. Så at sætte sig ved et bord, og lade sig blive forkælet med skøn mad, var mere end tiltrængt.

Vi besøgte “Hidden Dimsum” hvor jeg har været en del gange. Et rigtig fint lille sted, med dejlig mad. Jeg er en sucker for “nipsemad”, og når det er små farverige bomber fyldt med skaldyr, kylling, krydderier og knasende grønt, bliver det næsten ikke bedre.

Så kom fredag og lørdag. Begge aftener var jeg ude med skønne veninder, på hhv. Brønshøj- og Vanløse Bistro. Fredag var det ren fornøjelse med drinks og snak i timevis. Småsnaldret cyklede jeg hjem, i et ikke alt for hurtigt tempo på min cykel. Med cykelhjelm og lys på!

Lørdag på Vanløse var arbejdsrelateret. Ny menu, nye billeder til web. Dem tager jeg, og så “spiser vi modellen” bagefter. Jeg havde inviteret en veninde med, som jeg ikke har set i lang tid. Ren win. Bagefter gentog jeg succesen – cyklede hjem, fyldt op af taknemmelighed over at have så dejlige veninder.

Helt ung er jeg sgu ikke mere…

Søndag – skulle jeg egentlig også ud, men jeg trak stikket og blev i stedet hjemme.

Jeg har fået muget ud i lejligheden, læst lidt i min roman, taget en middagslur og ryddet op på drengenes værelse. Jeg elsker at være omgivet af liv og mennesker, men jeg elsker også at have en hel dag kun med min egen hjernes larm.

Altanen er blevet vandet, og derefter tog jeg en halv time derude med sol i fjæset. Jeg elsker at krydderurterne står på spring til blomstring og at de små hornvioler jeg plantede for nogle uger siden, vokser sig store og frodige.

Så nu er jeg så småt ladet op til en ny uge – og senere i aften kommer Bo forbi og så giver jeg sgu en drink på altanen. Det er jo næsten sommer.

2 comments
  1. Sikke en weekend, forstår godt du valgte at trække stikket søndag, indrømmer lige jeg ville have trukket stikket før, jeg er jo også 20 år + ældre 😉
    Det er skønt at kunne bevæge sig rundt i byen på 2 hjul, sanserne bliver benyttet hele vejen rundt.

  2. Er også så forelsket i sommerspirene pt. – og alt alkohol i solen. Bare ikke i rå mængder, som da jeg var 21. Dét holder jeg heller ikke til længere – hvertfald ikke så tit.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere