Tar du skraldet med ned…

Som småbarnsfamilie, må man da nok sige at vores behov for at tømme skraldespanden, er eksploderet. Hver dag, blir’ der taget en pose med ned (af Kjærsten, når han skal på arbejde, stakkel), og jeg aner ikke hvor al det skrald kommer fra… Istedet for den lille pose under vasken, har jeg tænkt på at det måske ville være smartere at ha’ en (Vipp i den nye labre farve) pedalspand, stående, med en større pose/sæk, i.
Den skal jo selvfølgelig tømmes, men måske man kunne nøjes med hveranden eller tredje dag. Bleerne kommer alligevel i en anden spand, så medmindre der er kød eller fisk til udsmidning, kunne det da nok godt svare sig.

Så kære Vipp-i-københavnergrøn: Kom gerne flyvende herop til mig, tak.
I øvrigt, så aner jeg ikke hvor man kan købe den, eller om den overhovedet har ramt butikkerne endnu. Jeg har googlet som en gal, i et kvarter, og kan kun finde den i rød, hvid, sort og stål.

11 comments
  1. Hø hø.. Vi køre samme stil her… Og jeg bliver lidt muggen når han glemmer skraldet..
    Lidt pinligt men det da sket to eller flere gange at vi har fået samlet så meget skrald at vi har smidt det hele i en sæk.. Så det er lettere at tag ned 😉

    Aner virkelig heller ikke hvor alt det skrald kommer fra?

  2. Jeg vil ikke anbefale saa stor en skraldespand, med mindre I er en familie paa mindst 4. Da vi pludselig blev to i husholdningen var vores i hvert fald for stor til os. Det er ikke rart at have det samme skrald staaende inde i flere dage i sommermaanederne!

    1. Nej, det kan jeg forestille mig. Så ville vi nok gå ned med posen noget tiere. Nu slæber Kjærsten af og til skrald ned to gange om dagen…så jeg tror det ville være rart med en større spand. Men måske ikke den helt store, men nummeret mindre på 18 liter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Næsten klar

I morgen kl 10, kommer flyttefolkene. Skal lige pakke nogle småting, fragte Katten til den nye adresse og…
Læs mere

Muuuh ?

Hvis nu der var nogen der undrede sig over hvad/hvem Koen var, som beskrevet i dagens tidligere indlæg,…
Læs mere