Muuuh ?

koen

Hvis nu der var nogen der undrede sig over hvad/hvem Koen var, som beskrevet i dagens tidligere indlæg, så er det koskindet under spisebordet. Jeg fandt det i Ikea, og kunne ikke stå for det. Jeg har længe gerne ville ha’ en ko, og dette havde en god størrelse – og ikke mindst en god pris.
Billedet er en smule mørkt, men med skrå vægge og nyt kamera, skal jeg lige lære forfra.

katten
Katten er meget glad for det, og nu kan hun samle to yndlingsbeskæftigelser i ét rum. At sove og spise.

3 comments
  1. Altså, hvor er det lækkert, Therese … Jeg kigger også langt efter køerne – og har set at IKEA, som vanligt har gode priser. Her passer sådan et skind ihvertfald perfekt – og så er jeg totalt vild med seashell-lampen!

  2. Tak et cetera, IKEA kan varmt anbefales. I “min” havde de lyse, spættede, røde og sorte køer. Jeg valgte den røde, og der er ret meget spil i den. Meget fint.
    Har set andre butikker, taget 2-3000 kroner for samme størrelse…. mon så det er øko-køer? 😉

  3. Nå ja, og lampen er så dejlig. Den er købt i Bilka, hvor den var ret meget billigere end hvis man skulle ha den fra Panton. I øvrigt er der også mere luft i min model, hvor Pantons er meget tæt i det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Næsten klar

I morgen kl 10, kommer flyttefolkene. Skal lige pakke nogle småting, fragte Katten til den nye adresse og…
Læs mere