Bliv lys ! - CopenhagenDaily
7 In bolig/ kat

Bliv lys !

lampe
– og der blev lys.

Flowerpot i grøn, blev valgt. Jeg kunne jo ikke helt bestemme mig, men tog en hurtig afgørelse. Nu er den hængt op, og kjærsten syns også den er mægtig pæn. Faktisk så pæn at vi måske snupper én mere af samme slags, og hænger over “baren” i køkkenet.

kat

Katten er ikke særlig imponeret. Hvis bare hun kan få lov til at ligge på Koen, med kinden på gulvet, er hun fint tilfreds.

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Henriette
  onsdag 24. februar 2010 at 13:01

  Hvor fint – og jeg holder med Oscar, tror det vil være fabelagtigt med en over baren også (især hvis man kan tænde individuelt) 😀

 • Reply
  Therese
  onsdag 24. februar 2010 at 13:02

  Det kan man nemlig Henriette. Det er skide smart. Lige nu hænger der en hvid lampe, og den kan saaagtens skiftes ud 🙂

 • Reply
  et cetera
  onsdag 24. februar 2010 at 14:57

  Ojoj, den er flot … jeg tror da, at du/I har valgt helt rigtigt – og jeg tror ad også, at én til … vil være fantastisk! 🙂

 • Reply
  Therese
  onsdag 24. februar 2010 at 15:08

  Ja ikk!? 🙂

 • Reply
  CopenhagenDaily » Blog Archive » Koen?
  onsdag 24. februar 2010 at 18:30

  […] nu der var nogen der undrede sig over hvad/hvem Koen var, som beskrevet i dagens tidligere indlæg, så er det koskindet under spisebordet. Jeg fandt det i Ikea, og kunne ikke stå for det. Jeg har […]

 • Reply
  Mart
  tirsdag 19. februar 2013 at 16:26

  Hej overvejer at købe en Flowerpot bordlampe, men er lidt usikker på hvor meget de Flowerpot lamper lyser op. Nu når jeg så du havde en. Kan du så fortælle mig, er det svagt eller lyser den op så man kan sidde og læse ved den?.. 🙂

  • Reply
   Therese
   onsdag 20. februar 2013 at 10:04

   Den gir’ et ok lys, Martin. Nu kan jeg ikke huske hvor mange watt den må ha’, men tror det er omkring 40.
   Som læselampe, synes jeg måske ikke at den er bredspektret nok, men jeg ved at den fås som standerlampe og bordlampe også. Måske standerlampen er et bedre bud som læselampe?

   Ellers synes jeg at der skal hænge to sammen.

  Leave a Reply