Bliv lys !

lampe
– og der blev lys.

Flowerpot i grøn, blev valgt. Jeg kunne jo ikke helt bestemme mig, men tog en hurtig afgørelse. Nu er den hængt op, og kjærsten syns også den er mægtig pæn. Faktisk så pæn at vi måske snupper én mere af samme slags, og hænger over “baren” i køkkenet.

kat

Katten er ikke særlig imponeret. Hvis bare hun kan få lov til at ligge på Koen, med kinden på gulvet, er hun fint tilfreds.

7 comments
  1. Hvor fint – og jeg holder med Oscar, tror det vil være fabelagtigt med en over baren også (især hvis man kan tænde individuelt) 😀

  2. Hej overvejer at købe en Flowerpot bordlampe, men er lidt usikker på hvor meget de Flowerpot lamper lyser op. Nu når jeg så du havde en. Kan du så fortælle mig, er det svagt eller lyser den op så man kan sidde og læse ved den?.. 🙂

    1. Den gir’ et ok lys, Martin. Nu kan jeg ikke huske hvor mange watt den må ha’, men tror det er omkring 40.
      Som læselampe, synes jeg måske ikke at den er bredspektret nok, men jeg ved at den fås som standerlampe og bordlampe også. Måske standerlampen er et bedre bud som læselampe?

      Ellers synes jeg at der skal hænge to sammen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Næsten klar

I morgen kl 10, kommer flyttefolkene. Skal lige pakke nogle småting, fragte Katten til den nye adresse og…
Læs mere

Skør Kat

Kære Doktor Dyregod Katten har lige spist en ordentlig bid solsikkerugbrød….er det normalt??
Læs mere