default_featured_image.jpg

Reklamepolitik

Man har et standpunkt til man ta’r et nyt…

Jeg har svoret at reklamer ikke skulle finde vej til min blog, MEN… lisså stille er de kommet snigende. Sponsorerede indlæg, links til gode ting og her for nyligt affiliatelinks.

Men hvorfor og hvad betyder det for dig?

Jeg siger aldrig ja til noget jeg ikke synes er relevant, eller noget som jeg ikke kan stå inde for. Prøver jeg noget som jeg ikke bryder mig om, vil jeg aldrig rose det til skyerne herinde. Så det vil altid være min ærlige mening du får.

Affiliate links, er et link der leder dig til en shop. Typisk er det ingredienser til en opskrift eller det kan være noget jeg har købt til ungerne, som jeg viser dig hvor du kan købe. Det vil altid være en webshop jeg selv har handlet hos, og kan stå inde for.
Prisen for varen er den samme for dig, der bli’r ikke lagt noget oveni. Til gengæld, får jeg en lille %-del for dit køb – typisk 5-8% af det samlede køb.

Nu prøver jeg det i 2017, og er det ikke noget, dropper jeg det igen. Uanset så vil du vide hvornår noget er sponsoreret eller hvornår der er affiliatelinks i et indlæg 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *