Smuk søndag

20120205-101748.jpg

Inde, er der mørkt. Men åbner man Velux vinduerne (som er dækket af sne), er der bare så smukt, sprødt og hvidt udenfor.

Jeg glæder mig til jeg skal ud i det.

Først skal kaffen drikkes.

Skal du ud i sneen, i dag?

13 comments
 1. Ser hyggeligt ud, jeg må blive inde da jeg har lånt luffer og ørevarmere ud til sønnen, som skulle cykle på arbejde og ikke har hænder der er gode til kulde… og hvad gør man ikke for de børn, selvom alderen vise 19 år…

 2. Her ser det også rigtig flot ud udenfor. Ved dog ikke helt, om jeg tør bevæge mig derud, eller om jeg hellere bliver inden for i varmen og drikker the…
  Go’ søndag!

 3. Ork, med en aktiv Øgle og en gnavenvågen Varan (som ikke kan klokken – sqda ikke normalt at vågne kl. 4!), har jeg været ude i det pragtfulde vejr længe. Og har også været indenfor i lang tid. Måske det faktisk er ved at være tid til dagens anden sne-tur? 🙂
  Kælken blev fundet på loftet i morges, og mens HDD spurtede rundt til noget Spartagøgl i Fælledparken, skubbede jeg rundt med Varanen i vognen og trak Øglen på kælken. Bagefter spiste vi croissanter og drak juice nede i gården, mens vi sludrede – det var dæleme hyggeligt!
  God dag til dig, spunsen og kjæresten.

  1. Hold da kæft, Øglemor. Hvor aktiv har man lige lov til at være 😀 To ture ude i sneen, respekt ! 🙂

   (HDD….er han syg?…..for kælkehygge og croissanter, lyder liiidt hyggeligere end Sparta 😉 )

 4. Jeg HAR været ude – der er en lang gang og et langt fortov, hvor der skal fjernes sne. Ca. en halv time. Dejlig motion – og så hurtigt ind til kaffe og varme igen.
  Hav en god dag i sneen.

 5. Ja, jeg skal ud i sneen i eftermiddag – jeg skal ned og hente flæskestegssandwich og stegter kartofler hos Meyer’s Deli til en veninde og mig – der er tilbud i dag på dette og jeg nåede ikke at smage hans flæskestegssandwich i december måned :). God Søndag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere