Så er den her! - CopenhagenDaily
0 In Ikke kategoriseret

Så er den her!

Jeg har i lang tid haft et msn-space. Det var jeg egentlig rigtig glad for, men synes jeg er “vokset” fra det. Har lidt en drøm om at få en rigtig fin og personlig side, men det kan man ikke rigtig med msn. Så HERE IT IS min nye blog!

Jeg cruiser rundt på nettet og beundrer andres blogs. Vil meget gerne ha mig et digitalkamera, så jeg kan tage smukke billeder af min by og mit liv. Her er så flot i denne gamle by. Må være tegn på at jeg er ved at blive vel moden i det – denne pludselige interesse for byens historie…men jeg synes faktisk at vi er dårlige os københavnere til at bruge byen! Og se på alle de flotte bygninger her er! Nyhavn er om sommeren min favorit. At sidde der på kajen, med en kold øl og mine bedste veninder. Det er noget jeg glæææder mig til, der går så lige et halvt års tid…

Dengang jeg boede i Næstved og var håbløs teenager i Palladium sko og sorte cowboybukser, var det meget stort at skulle til København. Så sku man handle i Hennes og Movritz! Jeg havde en veninde i min klasse, hvis mormor boede i Kbh. så hun var tit herinde – og havde derfor selvfølgelig meget af det smarte tøj som ikke liiige var blevet eksporteret ned til Næstved Storcenter. Min 2. dag var også herinde. Mig og min veninde startede med strøgtur og endte i Tivoli. Uhhh det var tider. Vi havde selvfølgelig pengekat og bæltetasker på – på den fornuftige og uden på tøjet agtige måde. Der er jo mange “tyvknægte” herinde i storstaden.

Nå, nok om gamle dage.

I dag har jeg nydt efterårsvejret. Gik ned for at handle og blev blæst godt og grundigt igennem! Hår überalles! Ikke så gennemtænkt at ha lipgloss på … lignede Animal fra muppets. Men det var dejligt – altså at gå tur!

I fredags var jeg til koncert. Min heltinde Jonatha Brooke! WOW hvor var det fedt! Hun er så fantastisk. Staklen havde ondt i halsen, så hun gik hurtigt kold
Det var lidt synd for hende. Men hold da op. Jeg sad til koncerten og fik 1000 idéer til hvad jeg godt kunne tænke mig at få lavet! Skrive nogle sange, øvet noget mere, blive god til at spille gutar….hold da op hvor havde jeg mange planer. Men når så jeg sidder herhjemme, så kan jeg simpelthen ikke tage mig sammen! Kender I det? I takt med at det bliver mørkere og mørkere, jo sværere er det at bedrive andet end at se tv og drikke kakao! I morgen tidligt skal jeg i Fitness Center – kl 7.45….jeg skal nok fortælle om det.

Hej så længe

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply