Det går ikke

Jeg kan ikke ha det siddende på mig, at jeg ikke kan finde ud af at bage….så præ lucia er jeg gået i gang med ny omgang. Det skal lykkedes!!!! Denne gang giver jeg mig gooood tid. Nurser om dejen, nusser den, snakker med den og giver den hva den vil ha…altså til en hvis grad ikk!?!!

I går var mor i byen. Super hyggeligt. Vi startede med en tur i Tivoli. Der var ikke så mange mennesker som da Kasper og jeg var der, det var dejligt og fredeligt. Vi gik rundt og så på boder, hånede diverse koners strikkekundskaber (jeg håner gerne, på trods af jeg ikke selv ka…men mor ka, og så er det næsten i orden) og drak noget kaffe. Jeg fik en halv vildsvinespegepølse (smager fantastisk)
Da vi havde fået nok af julenisser og gran, gik vi ud på strøget.
Vi startede med at finde noget frokost. Kinamad!!! Dét har jeg godtnok ikke fået i lang tid (er ikke så skrap med min diæt her i december, men starter for fuldt igen januar. Bare jeg ikke tar på). Vi åd….men tog da også noget salat i salatbaren.
Derefter stod den på shopping. Mor fik købt nogle julegaver, og også min advantsgave. Jeg fik en fantastisk pyjamas i flonel. Lyserød med hvide rensdyr på. Den har jeg boet i siden går aftes. Blev desværre nødt til at skifte da jeg tidligere skulle på posthus…
Vi gik ind i ILLUM. Mor skulle ha sig en ny ansigtscreme. Jeg tænkte at jeg ville få hende til at bruge lidt penge på sig selv for en gangs skyld. Vi startede ved Chanel, men det var da lige lidt for pebret. Så hen til Helena Rubinstein hvor der var en forfærdelig eksepedient! Hun jabbede løs i 100 år. Om alt fra creme til slap hud, hud der var i klimakteriet og jadajadajada. Øv altså. I øvrigt var hendes hud ikke for stram, så jeg ville ikke turde ta hva hun sagde for gode varer. Min mor sagde i spøg at det jo ville ende med at hun blev yngre end mig af den creme. Det synes ekpedidullen ikke om, hun forstod den ikke og sagde at cremen selvfølgelig ikke udøvede mirakler 😉 Vi gik hen i DIOR, og dér fandt mor sig en creme. Tror hun blev glad for at forkæle sig selv!
Bagefter sluttede vi af med en kop kaffe og mor smuttede med toget halv seks. Så det var en lang men dejlig dag!

Jeg mangler kun Kaspers julegave nu. ANER ikke hvad jeg skal købe….. finder vel på noget. Der er stadig en uge at finde noget i…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om