Tømmermænds 4.søndag i advent

I går var en hyggelig dag. Henriette kom på besøg, vi skulle udveksle julegaver. Hun insisterede på at vi skulle åbne dem med det samme, så det gjorde vi. Jeg fik en fin lille ring, som hun selv med sine egne pølsefingre og panduro-grej har lavet 🙂 Jeg gav hende 3 par frække g-strenge, hun må til at få lidt fut i sit singleliv i det nye år.

Senere mødtes jeg med Rikke på Obelix. Rikke har jeg gået i folkeskole med, hun er en af mine rigtigt gode veninder. Sød, ærlig og naturlig. Fantastisk at snakke med. Vi drak lidt øl og ordnede verdenssituationen, før vi så senere tog til fest. 3 singlefyre – 2 af dem ude fra min skole- holdt fest i deres labre vesterbro lejlighed. Hold fast der var mange mennesker! Der var masser af musik og øl, og vi festede til den lyse morgen.
Jeg tror vi var hjemme ved 5 tiden i morges, og vi har sovet hele dagen…stod op kl 16….Kasper har det værre end mig, pyh han har set sølle ud 😉

Her i aften har vi bare set tv og drukket cola. I morgen skal jeg ha købt de sidste gaver. SKAL !!! Tror jeg ved hvad jeg giver Kasper, men det kan jeg jo ikke skrive her, han læser jo selv siden.

Skal også ha bagt noget mere julebag. Tror jeg vil bage peberkager ligesom Liselotte. Mums.

1 comments

Comments are closed.

Måske du også vil synes om