Velkommen til år 2006

Tænk at det er 6 år siden toral overgiret “millenium” fest! Hmm, ikke til at fatte. Ej heller til at fatte at jeg sidder og tænker tilbage på denne måde – 6 år tilbage!

Vi hyggede i går Kasper og jeg. Spiste dejlig mad, drak vin og champagne. Fik set “90 års fødselsdagen”, dét er godtnok længe siden jeg har set den!
Maden var god. Især muslingerne. Det var også alle de smukke farver der gjorde det tror jeg! Man spiser smuk mad for lidt. Man burde måske gøre sig mere umage for at få hverdagens fiskedeller til at se mere indbydende ud.

Da klokken var 24 gik vi ud på gaden. Vi havde ikke købt nogen raket, men kiggede istedet på alle de andre der vel har fyret flere hundrede kroner af. Men på den anden side, hvis alle gjorde som os ville der ikke være noget nytårsknald. Der var dog én der ikke var så glad for alle bragene. Katten. Hun fes frem og tilbage, og endte ude på badeværelset. Jeg forbarmede mig og åbnede døren til soveværelset, så ku hun gemme sig under sengen.

Vi røg til køjs ved 4 tiden, og nu sidder jeg her. Med kaffe og stener. Vi får besøg af Kaspers søster senere, så må vel hellere ta mig sammen snart. Skal også vække manden.

1 comments
  1. Noget af det fedeste ved at holde nytår uden min mor er at slippe for at se den rædselsdulde 90års fødseslsdag. Men sig mig lige hvad hedder den skønne misser?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om